Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért kell a kuplungot benyomn...

Miért kell a kuplungot benyomni amikor elforgatjuk a kocsikulcsot?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 07:46
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%

egy ismerosom szokasa volt? kuplung nelkul inditozni, elotte mas ment az autoval, 1esbe volt. az udvarunkba beledurrant a masik auto seggebe, szoval ez a biztos ha kuplung be, vmint a kocsinak is jobb.

en is tobbszor ulok mas autoba, enyem automata, de bennem a reflex, kuplung be, indit.

2014. febr. 4. 08:57
 12/46 A kérdező kommentje:

-Valamokka! nagyon tetszett amit írtál! :) Köszi

A 2.-dik bekezdés azért durva!

-Igen! Női vezető vagyok Gladiátor! Hát ezen a kommenten nagyon jót mosolyogtam :D Miből gondoltad ;)

A 11-es hozzászoló is nagyon tetszett!

És a sebbeségben hagyás azt jelenti h csak egyesben maradhatott a váltó? Kettesbe nem?vagy ilyesmi.Mondjuk ilyen hozzászolásokkal az is nagyon durva következménnyel járhat!

2014. febr. 4. 12:50
 13/46 anonim válasza:
100%
Bármiben maradhat, csak ne üresben. Ha például emelkedőn parkolsz, és a kocsi eleje lefelé néz, akkor rükvercbe ajánlatos rakni. Ha a kézifék megadja magát, akkor sem fog legurulni a lejtőn. (Nekem az oktatóm mindig ezt mondta.)
2014. febr. 4. 13:56
 14/46 anonim ***** válasza:

1,6 vagyok.

Mindenkit dicsérsz, engem meg le sem...

Na szép vagy! Igy ne ábránduljak ki belőled? :)

2014. febr. 4. 13:57
 15/46 A kérdező kommentje:
Szia 1és 6.Te is jokat írtál. (ment a kéz mindenhova) golndolom férfi vagy. A 6-os válaszod jó volt,h nem lehet megtanulni úgy vezetni,h nem tudom mi történik. Az1.ben leírt szakszavak nekem még kicsit homályosak voltak. :) Ám ne haragudj,ne legyél már ennyire sértődékeny. örülök h ennyien próbáltok segíteni,abban amit a könyvben nem találok,és amit az oktatóm nem mond,v.nem merem tőle megkérdezni.már csak pár órám van és vizsga.szeretek vezetni,és szeretném megtudni az azzal járó dolgokat.Remélem ezt Értékelitek bennem,mint nőben,h legalább érdekel. puszi (és amúgy mi a horoszkopod?:)
2014. febr. 4. 15:46
 16/46 anonim ***** válasza:
11es vagyok,hát gondoltam mert csak a nők nem látják át ezeket a dolgokat :D,de semmi baj,sőt az a jó ha kérdezel,mert sok nő azt se tudja merre van arccal,azt tudja 4kereke van azt gurul,meg kormány amit rángatni kell,aztán ha véletlenül lecsúszik az akksi-nak a saruja már autómentőt hiv :D
2014. febr. 4. 15:58
 17/46 anonim ***** válasza:

Mérleg vagyok.Természetesen nem sértődtem meg, csak incselkedtem veled egy kicsit :)Sok sikert a vizsgához. Balesetmentes vezetést kívánok neked!Az oktatótól meg ne szégyellj kérdezni, az a dolga.Talán ismered a mondást, aki kérdez hülyének látszik, aki nem, az is marad.A kuplungot pedig tessék kinyomni indításnál.Ha rögzül benned, később már automatikussá válik mozdulat.

Puszi neked is :)

2014. febr. 4. 16:08
 18/46 A kérdező kommentje:

Gladiátor! Szakadtam a röhögéstől amiket írtál. neked csak b-s jogsid van? nagyon jó fej vagy. :) Az utóbbinál és is telefonos segítséget kérnék lehet. :P

17-es. nem ismerem a mondást.de jó.

:* 17-en is mosolyogtam!

De még vmit nem értek.ha nem emelkedőn parkolok,ahogy a 13-as írta,akkor üresbe kell hagyni ugye?mert a parkolásoknál is ugy fejezzük be a gyakorlatot.Ti így szoktátok?

Tudom Gladiátor,h bénának tűnők,bocs.Pedig nem is vagyok szőke. :)

Sajnos taktikákat nem tanítanak az autósiskolában.

2014. febr. 4. 17:25
 19/46 anonim ***** válasza:

17 vagyok

Valószínűleg vizsgán üresben kell hagyni.Régen vizsgáztam ,nem tudom hogyan kell hivatalosan végrehajtani.Ettől ha így van nem szabad eltérni, mert bukta lesz.

De a gyakorlatban senki nem így csinálja,mindenki sebességben hagyja.Sőt sík úton a kéziféket nem szokták behúzni.Pláne így télen, mert befagyhat.

2014. febr. 4. 18:21
 20/46 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Akkor ha megálltok 1-esben hagyjátok és utána ugy indultok el,ha jól értem. Emelkedőn is egyszer voltam,mentünk pár kört rajta,azt ennyi.Sztem nagyobb tapasztalatot akkor szerzek ha egymegem vezetek.Még sötétben sem vezettünk.
2014. febr. 4. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!