Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért kell a kuplungot benyomn...

Miért kell a kuplungot benyomni amikor elforgatjuk a kocsikulcsot?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 07:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Emelkedőn egyesben, lejtőn hátramenetben kell hagyni.Kerekeket padkának kormányozni.Szőke nősen fogalmazva,ez a két fokozat fogja legjobban az autót.
2014. febr. 4. 19:12
 22/46 anonim ***** válasza:

padkanak, ne kormaanyozd, vizsgan, meg a baratod 19" os aluja sem fog neki orulni.

indulas nalam: kf et nem hasznalok... szoval, raalok a fekre h ne guroljunk el, kuplung be, indit, kivalasztom 1/R, index, kukkolok, megyek :D

vizsgan meg am is jobb ha tobszor is pillantol a tulokrbe.

es valoban jo ha kerdezel!

ha vmi nem megy, johet ide.

2014. febr. 4. 19:34
 23/46 A kérdező kommentje:

21-es! köszi a szőke nős érthető volt.Tényleg.nagyon hasznos volt és érthető!

22-esnek is köszi. jo volt. Hány éves vagy? gondolom fiu. :)

2014. febr. 4. 21:19
 24/46 anonim ***** válasza:
Nemcsak B-s, de nagy A-s jogsim is van 6éve , örülök hogy jókat derultel az irasomon :) , egyébként tudom már rutin vizsga nincs de ott megengedték nekem hogy valasszak és kezifekes dombon való indulást választottam, ha esetleg lessz neked is ilyen ajánlom figyelmedbe :) , egyébként most csinálod a jogsit?!
2014. febr. 5. 04:42
 25/46 anonim válasza:
Most már kezd érdekelni, hogy melyikőtökkel megy el mekibe a kiscsaj...
2014. febr. 5. 08:28
 26/46 A kérdező kommentje:

25-ös.Várom h elhivj a mekibe. ;)

Gladiator.Igen most csinálom,már nem sok van hátra,kb.5óra.Az oktatom rendes,egyszer váltottam,mert az előző nem oktatott semmit.még egyenlőre nem izgulok,de lehet h az előtte lévő napon fogok nagyon.régi mercin tanulok. :)hány éves vagy?

2014. febr. 5. 09:10
 27/46 anonim ***** válasza:
24,és te? :)
2014. febr. 5. 15:27
 28/46 anonim ***** válasza:
A mai világban már egy kuplungból is szex a végeredmény.:P
2014. febr. 5. 19:27
 29/46 A kérdező kommentje:
:) Hát mondhatjuk így is. Az előző ktatóm rámnyomult,ugyhogy azért váltanom kellett. Amugysem tanított semmit.
2014. febr. 6. 07:13
 30/46 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál az üzimre :(
2014. febr. 6. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!