Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kamionosoknak miért megy...

Kamionosoknak miért megy tönkre a családi életük?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy rengetegen elvállnak, széthullik a család, megcsalások, berúgások vannak. Pedig a kamionosok sok pénzt akarnak keresni, azért mennek a külföldi utakra.

2014. febr. 1. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Apám kiskorom óta buszozott és csak hétvégente járt haza most egy fél éve kamionozik külföldön. És csak havonta jár haza jobb esetbe. Igaz, hogy 500ezret keres de anyám öngyilkos akart lenni emiatt az egész miatt mert nagyon szereti és nem csalná meg. Tönkre tette a családunkat. És gyakorlatilag olyan mint ha apa nélkül nőttem volna fel. Kell még indok?
2014. febr. 2. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is kamionoztam.

De ott hagytam mert nekem családom többet ér mint az a sza*ros gép.Egész nap ott ülni és arra gondolni,hogy hiába a pénz ez nem nekem/nekünk való.

Nem bántam meg.Sokkal jobb lett mindenkivel a viszonyom.

A kamion csak a magányos embereknek való!

2014. febr. 2. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es. ...és még sokakat ki sem fizetnek! Ilyen-olyan levonás...és üres zsebbel, kisemmizve ér haza a sofőr! Utána még lehet a családját is elveszítheti!
2014. febr. 2. 22:02
 14/15 goodlike999 válasza:
Azok a fránya zsuzsik..
2014. febr. 23. 23:07
 15/15 anonim válasza:

Nem törvényszerű hog y

tönkremegy..

Párommal kamionozom és minden klappol,fasza élet a sofőrélet,csak hasonlít egy túlélőtúrával vegyített szociológiai vizsgálódáshoz..

2014. márc. 14. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!