Mikor engedték meg a szüleitek, hogy a családi kocsival egyedül menjetek el valahova? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 19:47
1/12 anonim válasza:
Kb. a jogsi megszerzése után két hónappal. 17 éves voltam akkor.
2/12 anonim válasza:
Nekem ahogy megjött a jogsim aznap mentem egyedül, este. Barátomat leptem meg ezzel : ) De Apát hívnom kellett, mikor megérkeztem, hogy minden rendben van -.-" :D
Nani
3/12 anonim válasza:
Hát, nekem mindig ült mellettem szüleim valamelyike, kb fél évig jogsi szerzés utánig, amíg meg nem bizonyosodtak, hogy jól vezetek. Amúgy 18 éves lehettem amikor először odaadták.
4/12 anonim válasza:
A kérdésed alapján jöttem rá, hogy én soha sem vezettem a szüleim kocsiját egyedül. 18 voltam, amikor meglett a jogsim, májusban, szeptemberben már az első férjemmel éltem, akinek volt autója és azt vezettem. Párszor vittem ide-oda a szüleimet hétvégén, amikor otthon voltam az ő kocsijukkal, de mindig valamelyikük benne ült :) Mondjuk én soha nem is kértem tőlük. A két nagyobb tesóm még volt, hogy el is lopta az autót, hogy furikázhasson.
5/12 anonim válasza:
20 évesen lett jogsim, de már előtte jól vezettem. Nem sokra rá lett saját kocsim is. Úgyhogy én elejétől fogva mentem vele egyedül.
6/12 anonim válasza:
Pár hónapig biztos nem adták oda a kocsit, aztán egyszer-kétszer mentem egyedül, de nem volt jó, féltem, aztán még utána pár hónapig megint ült mellettem anyukám.
7/12 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok,de a családi autót a fater nem adta még ide,csak ugy ha ő is benne van,csak a sajátommal mehetek egyedül,amugy jól vezetek,nem volt még balesetem,igaz elég sportosan nyomatom neki,de összességibe nincs gond a vezetésemmel.
A sajátommal bármikor,bárhova mehetek egyedül!
8/12 anonim válasza:
kb 1 hete van jogsim családi kocsit nem bizzák rám de nemis szeretem azt vezetni ezért vettem egy sajátot amit nemkell sajnálnom és azzal már másnap egyedül mehetem mindenhova.
9/12 anonim válasza:
két éve várok rá, most vagyok 19 éves, de nem sok esélyt látok a dologra:D viszont lassan összejön a lóvé a sajátomra:D
10/12 anonim válasza:
19 és fél voltam mikor jogsim lett,kb 4 hónap után mentem egyedül...de előtte apuval vezettem mindenhova...autópálya,pest meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!