Egy megbízható családi egyterűt keresek,10-14-éves körüli, amelyben elfér hátúl három gyerekülés. Xara Picasso, Renault Senic, ill. Opel zafirában gondolkodtam. Nem tudom mi lehetne a legjobb megoldás? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 22:14
2/10 anonim válasza:
picasso jó megoldás. Nekem az van.
Olcsóbb sokkal mint pl a sharan, touran.
Scenic is jó megoldás lehet.
Zafira szűkösebb hátul.
4/10 anonim válasza:
Citroen Berlingo / Peugeot Partner ?
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
szerintem is Sharan/Alhambra/Galaxy 1.9 tdi motorral.
8/10 anonim válasza:
A franciát ne, hülyeség.
A német triótól olcsóbban kapsz picassot.
És nem rosszabb
9/10 anonim válasza:
Elgondolkodtató,hogy a Totalcar,Top Gear és a Fift Gear is a Fiat Multiplát tartja a legjobb egyterűnek.Nekem Sharanom van,de valóban praktikusabb,hogy 6 ember elfér a Multiplában úgy,hogy senki nem ül a csomagtartóban.A 7 személyesség nem használható ki a Sharanban,mert akkor nincs csomagtartó.
10/10 anonim válasza:
Toyota Land Cruiser V8 L200
4.5 Diesel vagy 4.7 Benzin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!