Kamionosoknak miért megy tönkre a családi életük?
egyes! Nem értem. Mondjuk ha otthon lenne minden nap, de alapbért keresne, 70 ezret vagy közmunkán 47 ezret, annak nem megy tönkre a családi élete?
Aki meg kamionozik és keres havi 300 ezret, annak tönkremegy?
3. Ezt megint nem értem! Pofavizitet kell tennie itthon, monjuk havi 47 ezer Ft keresettel, minden nap? Ez jobb?
A kamionos meg havi 300 ezerrel, nem jobb?
az a 300 se 300, mert megy el belőle elég sok magára a megélhetésre is a kamionban. Nem úgy van hogy lemész a helyi kisboltba aztán veszel reggel 20 forintért zsemlét. Benzinkúton ha az ember rákényszerül, van hogy fél euró egy zsemle. Kamionnal nem úgy van hogy csak megállok itt meg ott a városba aztán lakodalom habzsi dőzsi.
A feleség meg 3-4 hétig nem bírja ki, vagyis tisztelet a kivételnek, mert van aki kibírja, de félrelépés-válás lesz a vége, és ez nagyon benn a pakliba.
Ha kamionozol és csak minden második hétvégét tõltöd otthon, a csajodat kibrakja meg? Neki is vannak szükségletek.
Na meg emellett a férfiaknak nem kis feladata van a ház körül. Az asszony feje fájjon a fürdöszoba felújítása miatt is?
Nem elég hazaadni a zsetont, majd duguljon el a család. Az asszonynak is kell a támasz
tehát akkor valaki vagy kaminozik 300ezerért vagy dolgozik 8 órát 47ezer ért.
de akkor én mi a francot csinálok ha csak ez a két lehetőség van?
Elnézést az általánosításért, természetesen nem minden családra igaz!
Én csak a szüleim példáját írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!