Ha egyedül vezeted a kocsidat és nem vagy bekötve mért büntetnek meg?
Az ember egy önző lény. Azt mondja mindig, ÉN, ÉN , ÉN.
Persze hogy őszinte legyek, ennél mélyebb dolog van az egész háta mögött, szerintem a gyermekkori bilire szoktatás magyarázza meg az összes olyan frusztrációt, amiről beszélsz.
Ugyanis ez embereknél nem igazán sikerül, és lázadni próbálnak ellene, mert ők igenis mások, gondolják.
Nem tudom érted-e, az együttélésnek, és a társadalomnak vannak szabályai.
Néha meg sem érted, miért, de akkor is illik betartani őket.
Mert van más is, mint te.
ebben az elkorcsosult világban a birkák azt nézik ki akik nem követik a nyájat, nem állnak be a tömegbe, ezért tünt el a világból az innováció és a fejlődés.
az én szabadságom senki sem tudja korlátozni, még az állam sem.
"Nekem aztán senki nem parancsol!! Akkor kötöm ki az övem amikor szeretném!!"
Hű, neked aztán irígylem a fene nagy szabadságodat.
Nyugodj meg, nem érdekel mást, hogy veled mi történik - csak nem akarunk neked rokkantnyugdíjat fizetni, mert egyszerűen el tudnánk költeni másra is a pénzünket.
A rendőr meg a mi megbízásunkból ellenőriz téged, hogy csökkentse az esélyt arra, hogy rokkantnyugdíjat kelljen fizetni, mert ahelyett, hogy az öv eltörte 4-5 bordádat, Te inkább öv nélkül közlekedtél, a kormánykerék meg leszabta a májadat a helyéről és csak a negyedét sikerült megmenteni, úgyhogy speciális táplálásra szorulsz és nem tudsz dolgozni, lényegében csak lassan haldokolsz.
De én benne lennék: akik nem akarják az övet, azok aláírják, hogy közlekedési baleseti rokkantság esetén nem kérnek - a közvetlenül a balesettel összefüggő sürgősségi ellátáson kívül - semilyen ellátást az államtól és akkor mehetnek öv nélkül ahova akarnak, szembe a forgalommal vagy be a KAMAZ első felfüggesztése alá.
A biztonsági öv használata kötelező...akár egyedül akár 4-en vagytok az autóban.
Mi olyan nehéz művelet bekapcsolni?
Lusta vagy mint a disznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!