Ha egyedül vezeted a kocsidat és nem vagy bekötve mért büntetnek meg?
Mert sokkal drágább a kórházi ellátásod, ha súlyosabban sérülsz.
Másrészt meg az állam igyekszik védeni az állampolgárait, még a hülyéket is.
Ennek két oka is van (és egyáltalán nincs köze hozzá az államnak):
1: (ez a fő ok) Ha megsérülsz, nem mindegy, hogy mennyibe kerül a gyógyításod a társadalombiztosítás számlájára, ami ugye a közös pénzünk, amit mi fizetünk be! (megrokkansz, vagy sem) Ha be vagy kötve, akkor nyilván kevésbé sérülsz meg tehát olcsóbb lesz az orvosi ellátásod.
2: Ha meghalsz egy balesetben (tegyük fel azért mert nem voltál bekötve), ahol ugyan nem te voltál a hibás, a vétkest nem súlyos, hanem halálos közúti baleset okozásáért fogják elítélni (bár figyelembe fogják venni, hogy nem kötötted be magad), de a lelikiismeretében mégis az marad meg, hogy megölt valakit, hiába tudja, hogy nem voltál bekötve...
Ahogy az utolsó mondja.
Ha bekötöd magad akkor pl kiszállsz az autóból saját lábadon pár karcolással. Egy kis jód, sebkötöző aztán mehetsz isten hírével...
Másik eset: Kirepülsz a kocsiból, hónapokig kell veled kínlódni a kórházban, gyógytorna, kezelések, rehabilitáció stb stb mert 1 mozdulatra képtelen voltál elindulás előtt.
mert még több pénzt akar beszedni az állam tőlled, hogy lenyalja a fizetésed 80%-át különböző fiktív "adók" néven.
plusz még meg is büntet rendőrségá ltall.
...ha meghalsz ugye nem éri meg nekik ez logikus... :) milyen népcsoport pénzéhes ennyire? hát igen az az 1-2 ember is számít nekik... :)
azok meg dilettáns birkák, akik azt hiszik, hogy számít az államnak a bitztonságotok, mert leszarják magasról, csak a pénzt nézik hidd el mégha fáj is.
6.
már hogy ne lenne jogunk felülbírálni? :)
tudod engem sokan elmebetegnek tekintenek, mert leszarok mindent, és mindenkit, mondhatni királyként élek, saját szabályaim szerint.
magamnak tudom mi a jó, én egy ilyen csávó vagyok.
úgy alakítsd ki az életed, hogy ne fájjon 1-2 büntetés, megengedheted magadnak, hogy ne légy báb, akit az állam rángat, és be is tartja amit kérnek tőle, mert nem lenen pénze kifizetni.
anno a királyok határozták meg a szabályokat, akik a nemességből kerültek ki, ő állt kapcsolatban a királyi őrséggel, azaz rendőrséggel, ő határozta meg a a főbb szabályokat.
miért ne lehetnék én a király? vagy legalább a saját magam királya?
:) remélem érted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!