Miért nem tudnak akik lassan mennek autóval valóban lassan menni, és nem ingerlően lassan? Tököm kivan, mikor szűk utcában előzhetek!
Nem szeretnék senkit megbántani, de elegem van! Én is szoktam lassan menni, spórolok az üzemanyaggal, van időm, keresem az utcát, de akkor úgy is alkalmazkodom másokhoz!
Mikor utolérnek, lelassítok, és indexelek, hogy menjen csak! Ilyenkor gond nélkül elsőre megelőznek!
Nincs a fenekem alatt egy 2000 ezres benzines motor, így kis sebességnél 40-50 utálok előzni, mert mire megelőzök valakit megvan az 60-70 is!
De a tököm tele van, mikor valaki úgy megy lassan, hogy se köd, se jég, se hó, se semmi, egyenes utszakasz, még csak nem is keresheti a házszámot, mert sehol 1 ház, kereszturca, és megy 40-50 alatt!
Nem is olyan lassan, hogy 30al, és akkor lazán megelőzöm, nem, idegesítően lassan!
És a vérnyomásom felmegy, mikor előzhetem meg, jönnek szembe, szűk az út, és már túl léptem a sebességhatárt!
Valószínűleg én fogok lemenni az útról, nem Ő de a tököm tele van! Ha én tuudok mások akadályozása, idegesítése nélkül lassan menni, ők miért nem?
Még a lassú sárga villogós járművek, buszok nem zavarnak annyira, hiába mennek lassabban, mint ezek, akik személyautóval 2esben/3 asban közlekednek!
Mi a francért nem bírnak lehúzódni, lealssítani, indexelni, hogy előzzem csak meg?
Dudálj rájuk. De ne feküdj rá, hanem csak rövid ideig nyomogasd. Lehet nem figyelnek.
Egyébként miért baj, ha lakott területen 45-el megy valaki? Mert ha jól olvasom, ez a bajod. Szerintem azzal nem veszítesz egy városon át (lámpa nélkül) 1 percnél többet.
Ha 40 alatt megy, az már zavaró igen, de kis eltéréseken ne húzd fel magad, mert felesleges.
én is utálom az ilyeneket!
ha én keresek egy házszámot lassan megyek de ha látom hogy mögém ér valaki kiindexelek jobbra és elengedem, kivétel nélkül mindig, ha suzuki, ha BMW, nincs kivétel, de sajnos ezt fordítva hiába várom el, sajnos leszarják :(
A városi 50 nem azt jelenti ,hogy pontosan 50-el kell menni! Nyugodtan mehet kevesebbel is ha úgy látja jónak. Lehet hogy spóról mert drága a benzin, lehet hogy neki ez a megfelelő tempó amivel biztonságban érzi magát, úgy érzi csúszik az út ,rutintalan ,törékeny árút szállít, gyerekek vannak a kocsiban ,bármi lehet .
Nem kell ezen idegeskedni,teljesen felesleges és eredménytelen dolog, meg kell előzni és kész. Azon a kis szakaszon amíg megelőzöd 60-70-el ,meg csak nem lesz trafipax.
Szerintem ez csak azért van, mert már szerencsétlen embereket befenyítették a sok trafipaxal, meg a gyorshajtásos hírekkel, és a hazai életszínvonal miatt senki sem szeretné feleslegesen 30 ezer forinttal gazdagítani az államot, ezért inkább lassabban mennek.
Sajnos egyre gyakrabban tapasztalom ezt.
Nyomkodja a telefonját, GPS-t, veszekszik a feleségével, festi a körmét, eszik, olvas, alszik, stbstbstb....
Jó pár ember mellett ültem már utasként, utólag visszaemlékezve feláll némelytől as szőr a hátamon, ahogy vezettek.
Amikor a te autód 50-et mutat, akkor a másiké lehet hogy 60-at.
Én kielőzöm azt aki 50-nél lassabban megy.
Szerintem feküdj be egy idegszanatóriumba néhány hétre, mert ennek így agyvérzés lesz a vége...
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt saját magunkat büntetni.
Tessék, itt egy kis elsősegély:
Röviden: közöd?
Hosszabban: a te jogköröd a négykerekű bádogesernyőd körvonaláig terjed. Azzal van dolgod, hogy te hogy mész. A másik emberhez semmi közöd. Ha feltart, előzd meg ha lehet. Ennyi.
Ideges ember nincs, csak bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!