Amerikában vannak külön kamerák az útkereszteződésekben, amik a piros lámpán áthaladó autósokat rögzítik! Hallottam, hogy nálunk is van már ilyen-főleg a fővárosban! De akárhogy néztem egyik nagyobb kereszteződésben sem láttam olyan szerkezetet, ami kifejezetten ezeket venné!
2011. júl. 3. 18:07
1/9 anonim válasza:
már kb 5 éve kering egy körlevél az interneten ami tuti mert a beszerelő cégtől jött és akkor felsorolja, hogy melyik lámpákban van traffipax, és ha pirosat mutat akkor meg kameráz, na az átverés az tuti.
de már mindenfelé van térfigyelő kamera szóval nem lehet már nyugodt szívvel hajnal 3kor áthajtani a piroson
Térfigyelő alapján nem indíthatnak közlekedési szabálysértési eljárást!
A lámpákba épített kamera pedig egyszerűen kamu.
Már régen nem volna ugyanis jogosítványom,ha ez igaz lenne!
2011. júl. 3. 18:59
4/9 anonim válasza:
Taxisok panaszkodtak a Kossuth rádióban, hogy térfigyelő alapján bírságolták meg őket mindennap 30ezerre, mert megállni tilosban vettek fel, vagy tettek ki embereket
2011. júl. 3. 21:04
5/9 anonim válasza:
Magában a lámpákban nincs kamera. De viszont mostanság rengeteg kamerákat szerelnek fel a közlekedési lámpák oszlopaira.
Szerintem sokan összetévesztik a lámpát az érzékelővel.
2011. júl. 4. 03:20
6/9 anonim válasza:
Engem Győrben két egymást követő nap is megbüntettek (tilos parkolásért) a térfigyelő kamera által rögzített fotó alapján ... 60 rugóm bánja,Ti legyetek körültekintőbbek !
2011. júl. 4. 09:41
7/9 anonim válasza:
Különbség van a közlekedési és a közigazgatási szabálysértés között. Utóbbi megindítható képrögzítő eszköz (értsd: kamera, fénykép) alapján is. A tilosban való parkolás is ide tartozik.
2011. júl. 4. 12:15
8/9 anonim válasza:
Igen..mert akkor bizony már egyetlen autó sem lenne
a városokban,mindenkinek bevonták volna a jogosítványát!:)
2011. júl. 4. 12:17
9/9 anonim válasza:
Írjon már valaki,akit azért büntettek meg,mert átment a piroson,és a lámpába szerelt kamera rögzítette.Ha a rendőrök ezt állítják,kötelesek igazolni,bizonyítani az állításukat.Erről a fotóról el lehet dönteni,hogy honnan van felvéve.Kíváncsi lennék,hány embert büntettek meg a lámpába szerelt kamera miatt.Szerintem ezért még senki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!