Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Fiatalkorúaknak miért adnak...

Fiatalkorúaknak miért adnak jogsit?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 20:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
mit számít hogy 17 vagy 18,őszintén szólva még egy 20 éves is tök gyerek manapság
2013. dec. 22. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Amit lehetett mindent megcsináltam én is!

18 évesen kamionoztam 20 évesen trolibuszoztam és 21 éves korom óta vezetek!

Sokkal jobban ment akkor annó mint most most már 26 évesen figyelmetlenebb vagyok jóval mint annó 21 évesen..

Nem a fiatalokkal van a van hanem a vén sz@**kkal....

Erről ennyit!

2013. dec. 23. 00:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem voltam még 17 éves se (40 éve), mikor jogsit szereztem, de akkor még PAV-ot kellett csinálni, ahol a vizsgázók több, mint 60 %-a kiesett a rostán. Inkább azt kellene visszahozni, hogy PAV nélkül senki ne szerezhessen jogsit.
2013. dec. 23. 07:41
 14/15 anonim ***** válasza:
elég jó kérdés.....sok esetben nem kéne, ahogy elnézek pár apuci kocsijával engem megelőző fiatalt.....másrészről vannak olyanok is, akik tök normálisan vezetnek 17 évesen, muszáj volt valamilyen életkort kitalálni.....aki 17 évesen életveszélyesen közlekedik, valószínűleg egy évvel később is így tenne, aki meg nem, azokkal meg így se úőgy sincs probléma.
2013. dec. 24. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Anno 20 éves voltam amikor csináltam a jogsit (kb 5 éve)... Ciki-nemciki ötödjére átmentem a forgalmin 80 órával, az első-második, de ha jól emlékszem talán a 3. vizsgámnál is azt mondta az oktatóm, hogy ön-és közveszélyes leszek, ha megkapom a jogsit akkor... két hónapig nem akartam vizsgára menni, aztán ő küldött el és azt mondta, hogy sokat komolyodtam, változtam a kudarcok után. továbbá hozzátette, hogy végre alkalmas vagyok, arra hogy ne törjek össze semmit magam körül és nagyon becsüli azt bennem, hogy nem adtam fel. 5 év alatt nem tolattam neki semminek, nem csináltam balesetet... és amit akkor a tanulóautóban nem értettem meg, azt az első pár önálló közlekedésemnél megértettem... Ebből is az következik, hogy nekem akkor nem lett volna szabad vizsgázni mennem, de végigcsináltam, megtanultam és tudom. Továbbá sokkal veszélyesebbek azok, akiknek megvan x éve a jogsi és azt hiszik, h tudnak vezetni... Volt már olyan is, hogy egy oktató vezette a kocsit és az majdnem elütött, amikor index nélkül kanyarodott le (az oktató kb 35-40 éve oktat és még midnig tanít...) (pedig neki igazán illene tudnia h index, és a gyalogosnak elsőbbsége van a kanyarodó járművel szemben).
2013. dec. 30. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!