Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Fiatalkorúaknak miért adnak...

Fiatalkorúaknak miért adnak jogsit?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne adnának? Fiatalon fogékonyabb az ember. Én is 17 évesen szereztem a B kategóriát.
2013. dec. 20. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

És szőke nőknek? És öreg tatáknak? És még sorolhatnám....

Nem kortól függ, hogy valaki tud-e felelősségteljesen vezetni.

2013. dec. 20. 20:54
 3/15 A kérdező kommentje:
17 évesen mi haszna van?
2013. dec. 20. 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Pont annyi haszna van, mint 18 évesen. Ha az lenne a határ, sokak azt is kifogásolnák. Sokkal nagyobb bajnak tartom, hogy egy időben nyolc általános nélkül is lehetett (tán még ma is?) szerezni jogsit. Ezek ma is köztünk közlekednek.
2013. dec. 20. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Talán mert tudnak vezetni? Ha átmegy a vizsgán, akkor mindegy hogy 17 éves, vagy 30.

Nekem is17 éves koromra lett meg. Sokszor jól jön, szeretek vezetni + a szakmám miatt muszáj a jogsi.

2013. dec. 20. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 17 évesen lett meg és nagyképűség nélkül állíthatom, hogy messze jobban vezettem már akkor, mint néhány középkorú. Pedig így is messze elmaradok a hivatásosoktól...
2013. dec. 21. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Van olyan 35 éves ismerősöm, aki autó közelébe nem való, az 5 méteres körzetében már veszélyes.. A szomszédom 14 éves fia pedig még a kormányváltós Trabit is elvezette, 3 perc alatt rájött hogy hogy vannak a fokozatok. Gondoltuk jól megszívatjuk a kiscsávót, biztos beindítani nem tudja majd.. Aztán jól pofára estünk.:D Nagyon jól vezet, tényleg simán elvezetne bármit. Neki simán megadnám 16 évesen a jogsit.
2013. dec. 21. 13:34
 8/15 anonim ***** válasza:

17 évesen miért ne lenne jogsim?

Mikor én 17 voltam, annyi helyre kellett volna az autó, többre mint most (30 vagyok), de akkor sajnos még nem volt.

2013. dec. 21. 16:27
 9/15 anonim ***** válasza:
A fiatalok nagyon jól el tudják sajátítani a vezetési készségeket, hamar tanulnak és alaposan. Nincs velük semmi probléma, amíg nem akarják mutatni a csajnak, barátnak, havernak, barátnőnek, hogy ők milyen jól tudnak vezetni buliból hazafelé (nem kell feltétlenül valamilyen szer hatása alatt lennie). Sajnos sok esetben végállomás egy fa, szalagkorlát, villanyoszlop, kerítés vagy netalán egy szembejövő. Ennek oka a rutintalanság, a helyzet nem megfelelő felmérése és kezelése. Ha tapasztalattal a háta mögött volna némely szituációban, jobban kezelni tudná a helyzetet.
2013. dec. 21. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 17 vesen lett. Ennek idestova 40 éve, de (lekopogom), soha egy koccanásom sem volt, pedig legyűrtem pár km-t.
2013. dec. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!