Az emósok miért nem kapnak jogsit?
Figyelt kérdés
Én még emóst nem láttam vezetni...2013. dec. 2. 21:44
2/10 anonim válasza:
mert a hajukat szemükbe söprik a buzoákok
3/10 Sinead válasza:
Amikor vezetni mennek, hajat mosnak hogy ne húzza le a zsír, azért nem veszed észre.
4/10 anonim válasza:
Mert mire elég idősek lesznek a jogsihoz, kinövik ezt a b_u_z_i_s hülyeséget.
5/10 KefirHun válasza:
Mát tudod a vizsgabiztosok úgy jó 80%(szerintem) nem rajnón a polgárpukkasztó stílusokért szubkultúrákért pl. Emosokat,Rocker,Punkokat,Góthokat,Hipstereket stb... Így véletlen sűrűben buknak meg a forgalmi vizsgán
6/10 anonim válasza:
Jajaja, szerintem is a korral jár a dolog. :) Mire oda kerülnek, hogy letehetik a vezetői engedélyt, többségük kinövi ezt az átmeneti zavart, pont, ahogy a gyermekek kinövik idővel barbibabázást, vagy a lendkerekes wartburg tologatását a szőnyegen.
7/10 anonim válasza:
6
én még mindig nem nöttem ki pedig már 19 vagyok :)
de ne mcsak warburgot tologatok sok más csodás autót kamionokat.
8/10 anonim válasza:
Mert tudják a emberek hogy nekihajtanának az első fának hogy megöljék magukat.
10/10 anonim válasza:
Miért, láttad már az összes autóst aki vezetett? Mindenki kaphat, ők is emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!