Miért van az, hogy van a Facebook-on kb.5 ember, akik minden, a BKK-val kapcsolatos posztnál megjelennek, és a tényekkel szembemenve istenítik a céget? Netán pénzt is kapnak érte?
Sajnos nem talált. Ugyanis nem vagyok fent a facebookon.
Múltkor mégjobban igazolódott bennem az a negatív érzés amit a facebook iránt érzek. Ugyanis volt egy pár oldal ahová lájkolás nélkül be sem lehet lépni.
Én nem vagyok fizetett "bkk istenítő" de le szoktam oltani az örökös elégedetlenkedőket, akik rinyálnak hogy drága a szolgáltatás, de jegyet nem vesznek, sírnak ha új busz jön, sírnak ha régi jön. Plusz 90%-uk nem is az aktuális posztra reagál, csak jön a "szar bkv" szöveggel.
De azért a kérdező intelligenciája sem haladja meg az általa kritizált emberekét.
Sokan istenítik, sokan fikázzák...
Te is csak bedobtál egy provokatív kérdést, de az indoklást már elfelejtetted leírni, hogy mi alapján gondolod, amit gondolsz.
Nem vagyok BKKs bérkommentelő, de semmi bajom a BKK-val, végre történik valami a főváros tömegközlekedésével. Sőt, azon is jót mulattam, amikor az agyonszidott Vitézy Dávidka élő adásban megfingatta a Magyar Autóbuszgyártók Szövetségének képviselőit. Egy 26-28 éves taknyos kölyök leiskolázta a 25-35 éve pályán lévő szakembereket... :)
Persze facebookon terjed, hogy ő 1,5 milláért túrja az orrát, de valószínűsítem, hogy a becsmérlőinek harmada sem tudna vele vitába szállni.
És az a legtutibb, hogy még Fidesz szavazó sem vagyok :)
"Gratulálok. Ássátok el magatokat inkább, azzal legalább hasznára válhattok a társadalomnak."
És ez mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!