Ezelőtt 20 évvel elütött egy autó mert nem figyelmesen mentem át az úttesten ahol zebra sem volt!?
Természetesen én voltam a hibás, és szerencsémre azok után, hogy beestem a szélvédőn csak a lábam tört el....na mind 1 nem bírságoltak meg, csak ejnye-bejnye volt a büntetésem.
Ami érdekelne az, hogy tudnám ezeket a dokumentumokat megszerezni, mert szeretném a hivatalos helyszíni vizsgálat eredményeit is látni ?
Magyarországon 20 évvel ezelőtti közlekedési dokumentumot?
Jó szerencsét hozzá, szerintem írj a területileg illetékes rendőrkapitányságnak, megkérdezve hogy ilyen adat hozzáférhető-e, egyáltalán létezik-e még.
(Azért állok ilyen kétkedően hozzá, mert ez ugyanaz az ország, ahol az összes 1958 előtti rendszámozott járművekre vonatkozó adatot megsemmisítették - így nem is lehet pontos adatokat megtudni pl. az 1954-es évjáratú Csepel motorom forgalombahelyezéséről, eredeti tulajáról... :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!