Ma a városomban egy sima főúton vártam,hogy váltson a lámpa a túloldalon egy öreg néni meg egy srác , a kocsik megkapták a pirosat balról az első autó meg is állt mögötte pedig egy Renault odaért, kikerülte az előtte megálló autót és nagy gázzal továbbhaladt az öreg nőt pedig egy lépés híján majdnem elgázolta.
Na mondom,ilyenkor nincs itt egy rendőr, és akkor látom,hogy a bolt előtt ott áll benne egy rendőr és azt ugyan nem tudom,hogy látta e de tökéletes rálátása volt a zebrára...
Tudom,hogy pl. Budapesten ezek mindennaposak ,én először láttam ilyet és főleg,hogy ott volt egy rendőr is....
Jah, itt Budapesten mindennaposak, én is csináltam már ilyet párszor, de nem ilyen helyen, ahol gyalogosok vannak, senkit se veszélyeztettem, csak siettem és menni kellett. Nyilván ott is ez volt a helyzet, de ő hülye volt, ha emiatt elüti az ids hölgyet és meghal, tönkre megy az élete. A rendőr pedig biztos nem látta, ilyenért simán utánamennek, kivéve persze, ha ismerte, mivel ahogy a szavaidból kiveszem, valahol vidéken történt ez.
2012. máj. 7. 22:12
2/8 anonim válasza:
Na azért Budapesten sem alap az ilyen. Nekem bőven átviszi az ingerküszöbömet, aztán kopácsolok rendesen az oldallemezen és trenírozom a középső ujjamat. (Egészen addig, amíg valaki a fejemen kezd el ugyanúgy kopácsolni.)
2012. máj. 7. 23:34
3/8 anonim válasza:
Azért itt Budapesten sem minden nap van ilyen, de megesik. Valószínűleg egy kis városba kisebb az esélye h több ilyen történik mint Bp-en, de sehol sincs kizárva az ilyen "bolond". Ma sétáltunk haza barátnőmmel a parkból, és a zebránál átmentünk mikor zöld lett. Összesen van 7 sáv és amikor már a villamos síneken mentünk át akkor jobbról egy robogós meg állt a neki szóló pirosnál, körülnézett, látta h elég messze vagyunk és aztán lazán belement a piros lámpába. Ezen azért kicsit mérges lettem... látja h piros van neki, megáll, körülnézz, aztán belehajt a pirosba.
2012. máj. 8. 19:29
4/8 anonim válasza:
épp tegnap történt h elbambultam vezetés közbe és majdnem átmentem a piroson.az volt a jó h nem jött mögöttem senki mert ha ő se figyeli a lámpát csak az én féklámpámat akkor tuti beleszáll a kocsi hátuljába.
aki siet az inkább előbb induljon el,ne a piroson taposson át.de ha ott van előtte vki és az állat kikerüli akkor legközelebb kapja el egy kukásautó a kereszteződésbe......ha megmarad rá fog jönni h nem hülyeségből van ki kitalálva a fényjelző készülék.nem bír várni 2 ill olyan is van fél percet amíg zöld utat nem kap.ez a felfogás veszélybe sodor mindenkit.
2012. máj. 9. 07:23
5/8 anonim válasza:
Hát. Az az igazság, hogy az az egyetlen lámpa is sokat számit. Nagyon is. Nem csak fél percet. Vegyünk egy példát. Lehel utcán, Nyugati felől jövet, ha a Dózsa Györgyi út kereszteződésében ha elfordulunk jobbra és nagy gázt adunk, késő este simán elérjük a az első lámpa hosszú sárgáját, vagy pillanat pirosát és onnantól kezdve, ha 90-100 körül repeszt a delikvens, legközelebb a Kerepesi út, Hungária út kereszteződésben kell csak megállni egy pillanatra. Viszont ha azt a lámpát nem kapjuk el, végig a pofánk előtt váltanak át és akár 5-6 percel is tovább tarthat mig elértünk ugyanabba a kereszteződésbe. Most itt nem konkrétan magamra célzok. A motorosok rendszeresen csinálnak ilyet amúgy. De nem veszélyeztetett titeket. Meg különben is
2012. máj. 9. 10:33
6/8 anonim válasza:
Szóval: MEg különben is, nincs rajta rendszám, nem tudják felelősségre vonni, hiába kapják le, meg a másik h azért egy kis vackot sokkal könnyebb megállitani, mint egy több mint 1 tonnás autót.
2012. máj. 9. 10:34
7/8 anonim válasza:
dehogy nem veszélyeztet a motoros.ő is bebukhat gyerekekkel és idősekkel zsúfolt buszmegállóba vagy beköszönhet a szélvédőn a vasparipájával együtt vagy nélküle is......van súly azokba a gépekbe és ha még a rajta ülő pacák van 1 mázsa akkor tarol mindet és mindenkit csak mert jajjakuvaéletbeneméremelaződet felfogásba húzza neki
2012. máj. 9. 12:59
8/8 L.Thomas válasza:
1. jó nagy sz**házi aki ilyet csinál.
2. a rendőr mit csinált volna ?? utána szalad ??
rendszámot gondolom nem látta még ha el is bambult akkor meg pláne nem vagy ha épp nem odanézett.
Engem és kis családom ugyanígy ütött el majdnem egy mar**a állat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!