Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sétálok a nagyvárosban és hátulról elkapja a nyakamat egy drogos ember a népek szerint be volt szíva az biztos.ott álltak körülöttem és nézték ahogy fujtogat pedig én nem is ismertem őt.mondták,hogy hadjon békén engem meg minden de semmi nem reagált rá.Erre felhívták a rendőröket és azt mondják a,hogy nem jönnek ki.Majd később elengedett mert már a népek kezdtek megbőszülni ellene.Aztán agy idegen vitt haza engemet nehogy elkapjon megint de egy jó darabig még követett minket.

Arra lenék kíváncsi,hogy ti ezek után még képesek lenétek félelem nélkül mászkálni komárno városában?

Én nagyon félek

2010. aug. 15. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Beszívott ember ilyet nem csinál, az nem flash.

Látszik h szart sem tudsz a drogokról.

Amm kamugyanús ez az egész kérdés.

2010. aug. 15. 17:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért is kamuznék?

Esküszöm ma történt az előbb hoztak haza.

Engem az érdekelne,hogy ezek után menyi bátorsággal járnátok a várost.

2010. aug. 15. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Komárno nem is nagyváros. Voltam ott. Bár kis országban minden város nagyváros.

Nem hiszem el, hogy a rendőrség ilyen esetben nem megy ki a helyszínre. De ha valóban megtörtént az eset, akkor tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen, hiszen ki tudja, hogy ki lesz a következő. Lehet, hogy egy kicsit bunkó lesz a kérdésem, de véletlenül nem magyarul beszéltél? Mostanában a helyiek (nem tudtam máshogy megfogalmazni, hogy ne legyen sértő senkire) harapnak a magyar szavak miatt.

2010. aug. 15. 17:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem én nem tudtam hívni őket mer le voltam fogva.egy számomra ismeretlen személy hívta őket és mondta neki,hogy nem jönnek.

Te hova valósi vagy?És hány éves ha megkérdezhetem.

2010. aug. 15. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem el, hogy a rendőrség ilyen esetben nem megy ki a helyszínre"

Ó dehogynem! Számtalan eset volt pl itt Avason, hogy szamurájkarddal közlekednek a cigányok. VOlt, hogy egy pasit meg is támadtak a közelükbe persze ott tanyáztak a zsaruk észre is vették de nem tettek érte semmit.

Persze lehetnem mindenhol ilyenek ...

Ilyen eset után azért rendesen félnék , ha legközelebb kimegyek az utcára. Én vennék valamilyen spray-t, és mindig olyan helyen tartanám ahol elérhető.

Amúgy kérdező, fi úvagy, vagy lány?

2010. aug. 15. 17:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Fiú.18 éves vagyok.
2010. aug. 15. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok. 23 éves vagyok és Győrben élek. Én csak turistaként jártam Komárno-ba néhányszor (Az Európa udvar nagyon tetszik). Amúgy ha tényleg nem foglalkozott Veled a rendőrség, akkor a nyugalmad érdekében szerezz be valami önvédelmi eszközt (gázspray, stb.) és iratkozz be egy önvédelmi tanfolyamra, hogy ha még egyszer előfordulna ilyen (talán nem fog), akkor meg tudd védeni magad.
2010. aug. 15. 17:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Aztán olyanokat mondogatott,hogy az ilyenek miadt halt meg a bátyám vagy mi.

Én alig értettem azt amit beszélt mert totál hülyeségeket mondott.

2010. aug. 15. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:

örülök,hogy tetszik az európa udvar van ott fagyizó is mellette nagyon finom nyam.:)

Én azért nem mertem neki támadni mert félek,hogy még nekem lesz belőle bajom.ugyanezt mondta az is aki hazahozott.

Gondolkozott,hogy mit csináljon de inkább nem ment neki nehogy becsukják őt vagy valami.

Mikor mész komiba legközelebb túristaként?

Mentél azzal a vonat formájú autóval?Azal szokták körbe vinni a túristákat.

2010. aug. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!