A TV- ben mutattak egy útelzáró tüskének nevezett, automatikusan működő, balesetveszélyes kütyűt. Soha nem hallottam róla és neten sem találtam róla semmit. És Ti mit tudtok erről a baromságról?
A városi forgalomszabályozás mostanában divatos, rendkívül elegáns módja. Kiáll a földből egy masszív fémhenger (belülről a franc se tudja, milyen), ami eléggé erős ahhoz, hogy senki se akarjon nekimenni. Ha mégis be kell engedni valakit, lesüllyesztik, mehet. Sokkal szebb, mint a sorompó.
Mindezek mellett balesetveszélyesebb is, mert ha valaki mégis eltalálja, sokkal több kárt okoz. Véleményezni nem kívánom, mert ennyire nem értek hozzá.
Igen. Megnéztem a kis videót és a TV-ben láttam a mentőautót is, akit elvileg be kellett volna engednie.
Köszönöm a válaszaitokat! Sajnos a válaszaitok is arról győzött meg, hogy a közúti közlekedés továbbra is rossz kezekben van. Ezt, mint hivatásos gk.vezető és, mint egykori gyakorlati oktató is állíthatom.
Nos, azt, hogy még nem hallottál róla, hadd ne kommentáljam.
Ami probléma, az az, hogy mellette lámpa van, tudod, piros-zöld fénnyel. Márpedig ha annak piros jelzését valaki figyelmen kívül hagyja - legyen az akár mentő -, akkor extrém esetben akár életet menthet, hogy a piroson áthajtót megállítják...
Kedves kérdező!
Szerinted ez Magyarországon van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!