Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról hogy az idősek is vezethetnek?

Figyelt kérdés
A 65-70 év felettiekre gondolok,nem veszélyes ez másokra nézve?Ennyi idősen már lelassulnak az ember érzékei így ha például beugrik eléjük valaki vagy egy baleset helyszínére érnek sokkal kevesebb az esély hogy időben és helyesen reagálnak mint a fiatalabbak.Az is igaz hogy nem 17 évtől kellene engedélyezni a vezetést mert akkor még felelőtlen az ember. Mint pl. itt: [link] És ha balesetet okoz? Biztos hogy az ártatlannak lett volna baja ahogy az szokás. Szerintem 22-25 től 45-50 évig lenne jobb a korhatár.

2013. dec. 19. 21:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

# 13/20 Na ezt kéne mindenkinek mert sokan nem látják be ha valamit már nem képesek megcsinálni mert túl büszkék ahhoz.

De a fiatalokat is jobban elő kéne venni ha ilyet csinálnak,nem csak az időseket,ezért okoznak sokkal több balesetet.Hány magyar gyerek van aki tud felelősség teljesen gondolkodni 17 évesen?Ez neveléstől is függ de sajnos sokan már túl messzire engedik őket.

2013. dec. 20. 15:23
 22/29 anonim válasza:

"Hány magyar gyerek van aki tud felelősség teljesen gondolkodni 17 évesen?"

Haaaat the egeszen biztozan mondom, hogy viccelsz.

A tobb es szigirubb szabalyok nem segitenek. Tobb trafikpax csak tobb penzt csinal a allamkasszaba. Egyedul a gepkocsi muszaki allapotat vizsgaltatnam.

Bizonyara eszrevettetek ha nyugati orszagban vezettetek, hogy milyen kulturaltan kozlekednek. Olyan orultseget, hogy a zebran elutottek egy gyalogost az lehetelen meg elkepzelni is.(Pesten viszont mindennapi) MENTALITAST kreszbol szabalyozni teljesen lehetetlen

2013. dec. 20. 17:59
 23/29 anonim ***** válasza:

"A híreket nézve inkább a nők,"

Te beteg vagy?

Itt NEM erről van szó, hanem hogy ki hány éves!!!!

Most ha valaki zsidó vagy cigány akkor csinálja 4-szer a KRESZ-t meg legyen több gyakorlatuk is???????????

Szerinted ha a nők csinálnának több balesetet, akkor MIÉRT a férfiak biztosítása lenne drágább? (ha a többi tényező ugyanaz????)

Fejezzük már be ezt az ovis baromságot!!!!

Annyira gyerekes, nevetséges, meg idióta dolog!!!!

Ne így takard a saját hibáidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, meghúzom a kislány haját mert tetszik, kicsúfolom, mert bejön nekem, stb!!!!!!!!!!!!!!

De már rég nem az oviban vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Mit nem lehet azon felfogni hogy vannak nők akik nem jutnak nap mint nap volán mögé (mert nem nyugaton élünk ahol 2-3 kocsi/család az alap) ezért nagyrészt az egyik fél használja nap mint nap, és ha valamiért rákényszerül a másik fél, jelen esetben a nő akkor hibázik, mert NINCS elég rutinja????????????????????????????????

Ha egy hímnemű kidönt egy bokrot, akkor: "Jaj, úgyis már ki akartuk vágni!"

Ha egy nőnemű ugyanezt csinálja már 0 perc múlva fent van a youtube-on!!!!

2013. dec. 20. 18:29
 24/29 anonim ***** válasza:

Az elméleted egy zagyvaság.

Meg nézném,hogy te 45 éves korodban lemondasz a jogsiról..Én PÁV-hoz kötném 65-70 felett.

18F én is tavaly szereztem meg

2013. dec. 20. 20:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Ki volt már PÁV - on? Annyira mondogatjátok. Azt egy hülye is megcsinálja, nem kell ahhoz olyan nagy tudomány. Főleg aki már vezet, könnyen lehet, hogy egy öreg szivar megcsinálja, mert van gyakorlata, tudja mire figyeljen, egy fiatal meg elhasal. Meg lehúzás is az egész.
2013. dec. 20. 20:13
 26/29 A kérdező kommentje:
Arról beszélek hogy 17 évesen a mai gyerekek közül a nagy része nem tud normálisan gondolkodni,rokonomból is ki indulva ő idősebb és még is száguldozott,vagy még most is,meg sok fiatal is hogy így nagyobbnak tűnjön,vannak kivételek,és ha tudom hogy már nem vagyok abban az állapotban hogy vezessek,akármi miatt akkor igen lemondok.Te inkább veszélyeztetnéd mások életét minthogy lemondj a jogosítványról? Egyre több gyerek van elkényeztetve,rájuk hagyva minden felelősség tudatuk meg nincs mivel senki se veszi elő őket a tetteikért.De ahogy mondtam van kivétel.
2013. dec. 20. 20:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Igen,van.

Így felesleges nagyon ez az általánosítás.

2013. dec. 20. 21:13
 28/29 anonim ***** válasza:

"Ha egy nőnemű ugyanezt csinálja már 0 perc múlva fent van a youtube-on"

Csak ne védd a nőket!

Attól, hogy egy nő balra kiteszi az indexét,

még egyáltalán nem biztos, hogy jobbra kanyarodik!!!

2013. dec. 21. 16:08
 29/29 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy egy nő balra kiteszi az indexét,

még egyáltalán nem biztos, hogy jobbra kanyarodik!!!"

Jaj, hagyjuk már ezeket a gyerekes dolgokat!

Ha egy pasi kidönt egy kerítést, akkor: "Jaj, úgyis ki akartuk már cserélni!"

Ha egy nő, akkor már halálos bűn!

A magyar családok nem annyira gazdagok, hogy családtagonként legyen saját autó.

Így az esetek 99%-ban a férfi vezet folyamatosan.

Aztán néha a nő rákényszerül, hogy vezessen (igaz, hülye ha napi szinten nem vezet)

akkor persze hogy azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány, kb. mint még amikor oktatás alatt volt.

Tehát HAGYJUK MÁR EZT!!! És a kérdésre válaszoljunk!!

Valaki írta, hogy ha már idős az emberke, de ez kell a munkájához, akkor ki...ás vele. (nem szó szerint idéztem)

NEM!!!

Ha valaki egészségileg alkalmatlan, akkor SENKIT nem érdekel, hogy ez a munkája, vagy kocsival megy dolgozni, stb!!!!!

Én sem lehetek hivatásos busz sofőr a rossz szemem miatt, és én sem háborgok, hogy ez lenne a munkám, ebből lenne a kenyerem!!!!!

2013. dec. 21. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!