Igaz, hogy 17 évesek jogosítvánnyal sem vezethetnek egyedül?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 19:21
1/6 anonim válasza:
Miért lenne igaz egy ekkora badarság?
2/6 anonim válasza:
Igaz, hogy a szövegértés milyen bonyolult feladat mostanság?
3/6 anonim válasza:
Magyarországon magyar állampolgár a megszezett vezetői engedéllyel egyedül, kisérő nélkül vezetheti az adott kategóriájú járművet!
-14 évesen segédmotort (egy személyes, hol ülne a kisérő?)
-16 évesen 125 cm3-es motort (2 évig kezdőnek számít, utast nem szállíthat!)
-17 évesen autót
stb...
XD
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért tettem fel ezt a kérdést, mert többen is ezt mondták nekem.
2013. jan. 27. 19:41
5/6 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség, mint ahogy egyes kezdő gyereksakkozók mondják, hogy sakkban nincs ütés!
6/6 Argloss válasza:
A híradóban volt hallható, hogy ezen a változtatáson is gondolkodtak az új szabályok kialakításakor (autóknál), szóval valószínűleg ezért mondták ezt neked. De lehet, hogy csak járókelőket kérdeztek.. Mindenesetre valahol én is hallottam ilyen kezdeményezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!