Minimum mennyivel kell menni autópályán?
Azt rászámoltátok hogy a kocsi többet mutat mint valóban megy? Illetve akerékméret is gyári? Azzal is elmehet 1 pici. Amúgy van ami többet megy, de nem jellemzö. Ültem olyan Ivecoba amiben gyárilag sem volt korlátozás.
Amúgy lehet hogy simán megelöztek, de ha a rendör meglátja, akkor megszívja
Ácsi, ha jól olvasom talán csak én vagyok itt ténylegesen kamionos. Tőlem nem fogsz tudni semmi személyeskedőt idézni, mert alapelvem, hogy olyan hangnemben kommentelek, ahogyan az életben, személyesen is tenném. Tényeket állítottam, amiket biztosan - vagy legjobb tudomásom szerint biztosan - tudok. A mai kamionok nem mennek 90 felett - ritka kivételektől eltekintve. Többet nem írom le, mindenki azt hisz amit akar, én ezt csinálom több mint egy évtizede, ezért fizetnek, tudom mekkora átlagsebességet lehet elérni, milyen fogyasztással, mekkora rakománnyal, mit figyel a hatóság, miért büntetnek, meg mindent ami ezzel jár.
Hölgyekkel mindig kifejezetten előzékeny vagyok, de attól még vitatkozni lehet. Miért ne lehetne? Azért érek rá, mert itthon vagyok a feleségemmel, aki ezekben a napokban, hetekben fog szülni. Ő is vezet, bár nem szereti ha menet közben belekotyogok, de elfogadja a tanácsaimat.
HakapesziM
Gratula a picihez.☺
HakapesziM, nem neked szólt a kommentem, előtte írta valaki, de lehet,hogy félreértettem és rád gondolt.
Nagyon eltértünk a tárgytól, ha nem baj, ezúttal nem köszönök meg semmit. Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!