63-mal mentem lakott területen belül, bemértek. Mennyi lehet a bírság?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 15:20
41/56 anonim válasza:
Mindegy,de értetted,te kis utolso.)
42/56 anonim válasza:
Nekem max. a hajam állhat égnek az ilyen kis ovisagyúaktól...:)
44/56 anonim válasza:
Mindenkinek irtam.Én imádom a nöket de szerintem ez fiatalon nem baj söt 19/F
46/56 anonim válasza:
Nem igazan ertem, de ha nem allitottak meg, akkor elvileg 65km/h-tol buntetnek, megpedig 30 ezer forinttal.
Az objektiv felelosseg ota pedig jogsit nem igen tudnak elvenni. Ha autopalyan 400-zal is mernek be, akkoris "csak" 300 ezres buntit kapsz. Azt nem tudjak bizonyitani, hogy ki vezetett, igy a jogsi nincs veszelyben. (sajnos)
47/56 A kérdező kommentje:
Pedig valami lesz,mert bekérték a munkáltatótól az adatokat.A papíron amit kiküldtek az állt,hogy lakotton 63-mal mentem,túllépve a sebességhatárt.Felírom ide majd,hogy mi-illetve mennyi lett a végső döntése a hatósági szervnek.
2009. nov. 26. 08:08
49/56 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt jött a levél,hogy 16-án kisebb szabálysértés miatt-ez ügyben- be kell menni a rendőrkapitányságra.Mindenképpen megírom a végeredményt.
2009. dec. 3. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!