63-mal mentem lakott területen belül, bemértek. Mennyi lehet a bírság?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 15:20
11/56 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy a százalékos sebességtúllépés helyett most már konkrét km-ben határozták meg a szabálysértést. Vagyis 15 km/h -tól kell aggódnod! Itt egy kis segítség:
12/56 anonim válasza:
75-től már jogsielvétel, alatta 30 ezer.
13/56 anonim válasza:
Utso hülyeséget beszél.Már nemveszik el a jogsit max ha nagyon kirívó a sebesség...pl 50 helyett mész 180al
14/56 anonim válasza:
Egyik barátom vasúti átjárónál 30 helyett 55el ment és fél évre elvették jogsiját
15/56 anonim válasza:
Ebből nem lesz gond, ugyanis 65km/h-ig nem számít sebességátlépésnek.
16/56 anonim válasza:
18.31-es vagyok, aki valamelyik zseni szerint hülyesget beszélt:)
Egyik ismerősöm 77-tel ment lakott terüöleten és egy évre elvették a jogsiját, újra kellett vizsgáznia is. Ennyit arról, hogy ki ír hülyeséget...
18/56 anonim válasza:
Juteszembe, apám 76-al ment falu végénél, és küldtek neki egy 40 000-res csekket. Utolsó válaszadó voltam.
19/56 anonim válasza:
50-es táblánál ugrott a jogsija.
20/56 anonim válasza:
De mikor vonták be?Mostanság?vagy egy két éve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!