63-mal mentem lakott területen belül, bemértek. Mennyi lehet a bírság?
Oksi hiszek persze bocs hog yvitatkoztam,csak én ugy tudtam hogy mostmár se pont csak abírság.
Ezt onnan gondolom hogy barátom 100 helyett 184el ment megbüntették 120 ezerre.Volt pénze ugyhogy nemkell sajnálni:D
Mivel bekérték az adataidat (a munkáltatód meg biztos megadja), ezért biztos hogy megindítják az eljárást.
3000-30000 Ft-os büntit kaphatsz, ez nem fix bírság, úgyhogy ha szerencséd van, akkor tudsz alkudozni belőle.
Akik meg azt hiszik, hogy 65 km/h alatt zsebre bírságolnak, azok tévednek, simán megbüntethetnek, csak ez nem az objektív felelősség körébe tartozik.
akinek bevonták a jogsiját, mert 50 helyett 70el akármeynnivel ment, az valszeg azért történt, mert 2 éven belül voltmár büntetve párszor.
ha a rendőr nem állított meg, nemfogsz csekket kapni, ugyanis már nem a %-os rendszer van, hanem 3 kategóriába sorolják a sebességtúllépőket.
50es táblánál, 65-ig nem büntetnek meg. ha megállítanak akkor helyszíni bírságként büntethetnek, deha nem állítanak meg, akkor nem küldenek csekket.
itt van a 2009 május 1.-étől érvényes büntetés kalkulátor. segítségével kiszámolhatod h mennyi büntetést fogsz kapni.
te, kérdező, semennyit. de a kalkulátorral leis ellenőrizheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!