63-mal mentem lakott területen belül, bemértek. Mennyi
lehet a bírság?
akkor titeket nagyon átb@szarintották, vagy nagyon nagyot kamuzol.
nekem voltmár komolyabb autóbalesetem is, igaz csak én sérültem meg, megbüntettek szép magas összegre, de a jogsimat még ottsem vették el.
2009. okt. 27. 00:22
Ne haragudj, de mi a csudáért lenne érdekemben kamuzni? (Amúgy sem szoktam.) Leírtam, hogy vele mi történt, de ha mindenáron kötekedni akarsz, meg belekötni, akkor ne hidd el, engem a legkevésbé sem érdekel.
2009. okt. 27. 00:25
Szerintem nem kell veszekedni. Tegnap 30-as táblánál 40-el mentem amikor 50-el megelőzött a rendőr. Szóval igazából attól függetlenül, hogy elvileg nem ők mérlegelnek, azért mégis. Az pedig, hogy kinél hogyan hangulat, környék és emberfüggő.
2009. okt. 27. 07:36
34/56 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a válaszokat! No lassan rajzolódik a helyzet: azért kérték be az adatokat,mert nagyon közel volt a sebesség a 65km/h-hoz.Ennek "köszönhetően"egy 30e forint alatti összeget állapítanak majd meg.Ez a legújabb divat,biztosan kimutatták már május óta,hogy nem üzlet 65km/h-ig tolerálni.A trafikat lejjebb állították 57-58km/h-ra,onnan bemér.
Nekem is volt már olyan hogy rendőr buszsávba végigrepesztett és én mentem utána és leseszart vagy 50 helyett 80al száguldozott az alkotás úton.Én követtem a tempóját akkor se érdekeltem semennyire:DDe legalább gyorsan bentvoltam.
2009. okt. 27. 10:28
00.25. akkor te vmit nemtudsz. ugyanis nem vehették el a jogsiját 20 km/h túllépésért. demég 30-ért sem veszik el a jogsid. ez eccerűen képtelenség. vagy eltitkolta előled a nemtom kid h azelőtt már büntetve volt, vagy keményen átcseszett titeket a rendőrség.
a km órákat pedig nem állíthatják lejjebb, mert az szabály ellenes. ha annyira nemteccik nekik h csak 65-től lehet büntetni, akkor zavarjanak ki mégegy rendőrt, aki bemérés után félreállít, ugyanis ha ott helyben félreállítanak mert 50 helyett mondjuk 57-tel mentél, akkor büntethető vagy. 30 ezer alatti bírság pedig nem létezik, mármint postán kiküldött csekken. 30ezertől kezdődnek a bírságok, annál alacsonyabbat csak akkor kaphatsz ha a helyszínen félreállít.
2009. okt. 27. 12:31
37/56 A kérdező kommentje:
Na jó, befejeztem. Nem volt büntetve előtte, ő sem hazudott, én sem és igen, elvették a jogsiját fél évre. Elhiszem, hogy aki kételkedik jobban tudja, mert gondolom ő ismeri a részleteket, nem én, az ismerősömet is ismeri biztosan, talán ott is volt, vagy ő maga volt a rendőr és így fejből tudja melyik ügyről van szó és hol történt:), de ezen nincs mit bizonygatni. Így történt, aki elhiszi, elhiszi, aki nem, az meg nem.
2009. okt. 27. 15:19
Itt mindenki kamuzik és áll nektek! Barom ovisok!
2009. okt. 27. 15:29
Szép, intelligens vélemény az utolsó...:)
2009. okt. 27. 16:21
Kapcsolódó kérdések: