63-mal mentem lakott területen belül, bemértek. Mennyi lehet a bírság?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 15:20
1/56 anonim válasza:
Alig egy hónapja fizettem be én is a büntit hasonlóért. 50-es táblánál 64-el mértek be, de engem megállítottak, és helyszíni bírságként 10000 ft-os csekket kaptam.
2/56 anonim válasza:
engem nyáron 50esnél 64-el fogtak meg, 5e csekket kaptam
3/56 anonim válasza:
ha nem állitottak meg akkor 65-töl van bünti tudomásom szerint akkor 30ezer magyar forint!
4/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Céges autó volt,ma kérték be az adataimat a munkáltatón keresztül.Ezt vajon mire lehet vélni?A sebesség 63km/h volt.
2009. okt. 26. 15:51
5/56 anonim válasza:
Mi is 30 000 Ft-ot fizettünk be 40-es táblánál 53-mal mentünk lakott területen.
6/56 anonim válasza:
Mível nem állítottak meg, 30ezer!
7/56 anonim válasza:
Amugy ha látod hogy lefotoztak és visszamész a rendőrhöz akkor olcsóbban megúszhatod?
8/56 anonim válasza:
63-at a kocsid mért vagy a rendőr?
9/56 anonim válasza:
Vigyázni kell mert ezek zsebre is bírságolnak ! Pontosabban inkább oda. 65 nél büntethetnek meg már ! Ez biztos az alatt átvágtak ha megbüntettek itt is a link nézzétek meg a tűréshatárokat. Múltkor én is 62 vel mentem de nem csináltak semmit .
10/56 anonim válasza:
Nem fogsz kapni csekket ne aggodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!