Miért nincs annyi eszük az embereknek, hogy nem egymás mellé parkolnak be egy szűk utcába?
Figyelt kérdés
Imádom mikor többszáz méter hely van, de valakiknek mindig az út egyik, és a másik szélére kell állniuk, és ha megyek kocsival lassíthatok le gyök 2 re, és centizhetem ki...
Ha az egyik előrébb állni meg 3 méterrel, máris nem lenne gond...
Miért kell mindig egymással párhuzamosan leparkolni egy kis szűk utca szélére?
2013. aug. 1. 13:45
1/5 anonim válasza:
Hidd el nem direkt csinálja, hanem ott van dolga. Én sem azt nézem, hogy mi van a másik oldalon, hanem azt, hogy nekem nincs-e megállni/várakozni tilos illetve ne kapualj legyen, ez a hely pedig a legközelebb essen az én célomhoz.
Te is ezt csinálnád, nem?
2/5 A kérdező kommentje:
Most nem egy forgalmas belváris utcáról beszélek, kis kertes családi házas környékről!
2013. aug. 1. 14:08
3/5 anonim válasza:
Addig játszák ezt míg van tükrük amit egy kevésbé ügyes centiző majd letör és szépen otthagy. Ha van bőven hely én nem szoktam más mellé állni mert féltem a bénázóktól a kocsit. Mondjuk az más kérdés ,hogy szemét dolog kárt okozni és aztán lelépni de ez idehaza mindennapos dolog.
4/5 anonim válasza:
40. § (5) Tilos megállni: b) ahol a jármű és az úttesten levő záróvonal vagy a jármű és az úttest másik szélén álló jármű között legalább három méter széles hely nem marad;
5/5 anonim válasza:
Csak ugye ez a szabály nem megfogható, mivel a "ki állt ott régebben" kérdésre nehéz választ adni utólag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!