Azoknak az embereknek, akik azt se tudják miért áll a forgalom, de nyomják a dudát, mi jár a fejükben?
Sokszor tapasztalom.
Áll a sor, mert mondjuk csatornázás van, irányítják a forgalmat, és feltorlódik 40-50 autó akár, és mindig van egy okos, aki kb 10-20. a sorban, de 5-6 perc után elkezdi nyomni a dudát...
Ezeknek az embereknek mi jár a fejükben? Azt se tudja mi a helyzet, meghalt-e valaki valami tömeg balesetben, vagy ott állnak a mentősök, vagy bármi van, de a dudát mindig tudja nyomni 1-2...
Ezeknek mi jár a fejükben? Ha azt se tudják mi van, miért nyomják a dudát 10-20. ként a sorban? Attól majd megszűnik a fennakadás szerintük?
Én is láttam már hasonlót.
Ezek a tipikus csökkentagyú, valahova rohanó, türelmetlen fa*kalapok.
Sajnos nem lehet velük mit tenni,sietnek (vagy csak egyszerűen türelmetlenek) és nem tudnak mást csinálni csak nyomni a dudát...(amit egyébként indokolatlanul lakott területen belül nem is lehetne )
Egyszerűen türelmetlen. Haza kell érnie a családjához,mert már ő is várja hogy egy fárasztó nap után letegye magát,és jót pihenjen,egyen,ejtőzzön.
Vagy esetleg aki siet,mert fontos dolga van. ezek az emberek titkon betegek,és az EGO-juk parancsol nekik. Az EGO készteti őket arra,hogy nyomják azt a dudát,még akkor is ha tudják,hogy 2 perc múlva már hajthatnak tovább.
tehetetlenségében nem tud mit csinálni...
esetleg tisztában van vele, ha késik öt percet, kirúgják...
"Ezek a tipikus csökkentagyú, valahova rohanó, türelmetlen fa*kalapok." erre inkább nem is reagálok...
Hogy késve érnek be a munkahelyükre?...
Nem értem a kérdésedet! Nyilván valóan nem tudni miért gondolják azok az emberek, hogy dudálással javul majd a helyzet. Úgy gondolom kérdéseddel inkább a nem tetszésedet szeretnéd kifejezni itt. Nincs párod, barátod, hozzátartozód?. Neki sírd ki mérged!
"Áll a sor, mert mondjuk csatornázás van, irányítják a forgalmat, és feltorlódik 40-50 autó akár, és mindig van egy okos, aki kb 10-20. a sorban, de 5-6 perc után elkezdi nyomni a dudát... "
Az nálam is ki szokta verni a biztosítékot, ha a tárcsás emberek nem váltanak irányt 2 percenként!
A másik, amikor utolsó vagyok a sorban, mögöttem kilométeres üresség, de kiugrik elém, hogy stop! Drága szívem, ez mire volt jó? Szoktam tőlük kérdezni.
Gondolkodásra képtelen emberek ezek , tudják ,hogy nem fog gyorsabban menni a sor az ő tülkölésüktől ,de azért csak nyomják..az ilyen majmok nyomják akkor is ,ha láthatóan műszaki hiba miatt valaki elakad és ahelyett ,hogy segítenének ,dudálnak ,mintha attól megjavúlna a másik kocsi.Ostobák ,ennyi.
Amúgy meg nem mindenkinek sietős, sokszor én nem akarok odaérni ahová tartok, de muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!