Olyankor mi van, ha olyan helyen robban le a kocsi ahol ki se tudnak kerülni?
Pl. építik az utat, és egy sáv van, hosszan, és fel van szedve a másik oldalt.
Ha ott robban le az ember, ki se tudják kerülni.
Mi a teendő?
Gondolom letolom az útról a kocsit, de nehéz azt egyedül?
nyugi,
ha szép szőke nő ,vagy hosszú combokkal,akkor hamar ott terem néhány hím bika ,azt majd azok letolják,neked csak mosolyogni kell,
Nem nem nehéz egy sima gépkocsit 2en eltolják, még furgonokat is 3-4ember lebír tolni az útról
A nagyobb dolgokhoz meg ott van Nick Árpi
És nem lesz anyázás, meg dudálgatás? Meg oda jönnek hogy "mi a f*st b*kszol? Feltartasz mindenkit!"
Férfiként kérdezem... :D
El kell tolnod az útból!
Nem biztos, hogy segítenek! Én a Lánchíd Pesti hídfőjénél robbantam le egyszer egy Nivával (55 kg-os Nő vagyok), és csak dudáltak. Kb 10 métert toltam egyedül, már majdnem az út szélén voltam, mikor észrevettek, és jöttek az ott álló taxisok segíteni...
En nagyon szerencses voltam,nekem meg meg is javitottak az automat amikor lerobbantam teljesen ingyen.:D 4 ferfi jott segiteni,egymastol fuggetlenul,es rendbetettek az automat.
Nem volt hutoviz,es levego kerult a motorba,azt mondtak,azert nem indult.Kb 1 orat toltottek vele mire sikerult megjavitani.
Nem tudom szamit-e,de magas szoke no vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!