Az mitől történik, hogy olyat érzek az autóval, mintha neki mentem volna valaminek, majd csúszik a kocsi?
Befordultam két parkoló autó közé. Rájöttem, hogy hó van, lassítok. Óvatosan fékezek, éreztem a jobb keréknél egy ütést, mintha kátyúba, vagy szegélnyek mentem volna, fékezek, telejsen, erre csúszik az autó úgy, mintha lassan gurulnék vele.
A csúszást értem, hó van, és nem tapad a kerék. Ezért nyomtam a féket, és nem történt látszólag semmi...
De az mitől van, hogy úgy érzem, mintha valami megütötte volna a kereket, de nincs ott semmi? Se kátyú nem volt, se semmin nem mentem át...
Nem történt semmi, nem mentem neki senkinek, csak fura ez, hogy ilyet érzek a kocsival, utána meg csúszik, mintha gurulnék vele, hiába féket nyomom.
Ja és lassan fordultam, nem is gyorsan...
Ez ilyen rejtély?
Blokkolt a féked, azt érezted ütésnek.
Utána kezdtél csúszni, mert a kerekek nem forogtak.
Ilyekor ne nyomd tovább a féket, hanem engedd vissza, és csak finom fékezz+motorfék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!