Azoknak az embereknek, akik azt se tudják miért áll a forgalom, de nyomják a dudát, mi jár a fejükben?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom.
Áll a sor, mert mondjuk csatornázás van, irányítják a forgalmat, és feltorlódik 40-50 autó akár, és mindig van egy okos, aki kb 10-20. a sorban, de 5-6 perc után elkezdi nyomni a dudát...
Ezeknek az embereknek mi jár a fejükben? Azt se tudja mi a helyzet, meghalt-e valaki valami tömeg balesetben, vagy ott állnak a mentősök, vagy bármi van, de a dudát mindig tudja nyomni 1-2...
Ezeknek mi jár a fejükben? Ha azt se tudják mi van, miért nyomják a dudát 10-20. ként a sorban? Attól majd megszűnik a fennakadás szerintük?
2013. júl. 2. 21:51
11/11 Bajer válasza:
Egyszer kifogyott a benzin az Erzsébet-híd budai hídfőjénél, kigurultam a buszsávba, elakadásjelző bekapcs és elkezdtem betölteni az 5 litert. Jött egy taxi, dudált és kikerült. A mai napig nem tudom miért dudált ha látott egy embert amint műanyag kannából tölt valamilyen folyadékot a kocsi bal hátsó részénél. Persze lehet, hogy köszönésképpen dudált. Érdekes, pedig nincs taxis ismerősöm. Akkor tényleg fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!