Nyugodt autózás?
Üdv! Az a helyzet, hogy mostanában nem lehet nyugodtan autózni. Úgy értem, hogy én úgy vezetek, hogy a megengedett sebességgel haladok (semmi óracsalás meg +15 km/h meg ilyenek), és azt veszem észre amint a visszapillantóba nézek, hogy tolnak le az útról, én meg mit tudok csinálni? Elkezdek gyorsulni, mert azért féltem az autóm hátulját (szinte biztos, hogy nem tudna megállni a hátam mögött lévő belefutás nélkül), viszont emiatt kicsit idegeskedek, mert én úgy érzem, hogy egy lakott területen, ami tele van zebrával, meg sok sok veszélyforrással, az a 10-15 plusz, az bizony már számít féktávnál egy régebbi autónál. És ezek az utak nem többsávosak, inkább keskeny egysávosak, tehát amúgy se érdemes szerintem gyorsabban menni rajtuk.
Mit csináljak? Szerintem nem tartom fel az autókat, mert mások miatt én nem fogok szopni, mert ha valami történik, és azt állapítják meg, hogy gyorsabban mentem mint kellett volna, akkor mit tudnék mondani? Mások is gyorsabban mentek? Hát én ebből nem kérek. Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!