Mit tegyek, ha annyira félek az oktatótól, hogy nem merek szinte semmit sem tenni? Hogyan érjem el, hogy ne féljek tőle és nyugodt legyek vezetés közben?
Szerintem meg olyan, hogy idegbeteg oktató nem létezik, csak eszméletlen béna tanuló. Az én oktatómról is azt mondták annak idején, hogy egy újászületett Hitler, de abszolút nem volt az! Nem mondom, nekem is volt hogy leordibálta a hajamat a fejemről, ha valamit nagyon elbasztam, vagy túl sokat bénáztam, de az jogos volt! Meg is tanultam vezetni, és több mint tíz év , meg pár százezer kilométer után soha nem is volt semmi gondom!
Az se jó, ha olyan oktatód van, aki birkatürelmű, és mindenre csak " Nem baj aranyoskám, legközelebb majd jobb lesz! " ! Aztán egy év múlva meg intenzív.
Egyébként is te magad írtad, hogy nagyon sokat bénáztál, akkor meg ne csodálkozz rajta ha ideges az oktató.
Különben a mai autóvezetés oktatási rendszer úgy sz@r ahogy van! Én annak idején amíg nem volt meg a rutinvizsga, egy métert sem vezethettem a városban! Most meg mi van? Van aki akkor életében először fog kormányt a kezébe, és nem tudja mire való az a sok izé a lábánál, és uccu neki, irány a város. Nem csodálom, ha valaki be van fosva, én még a rutin után is be voltam.
Nem tudom neked már meg van-e a rutinvizsgád, de ha igen, és mondjuk méterenként lefulladtál, akkor ne csodálkozz, hogy kiabál veled, és azt mondja egy nulla vagy. Mert ugye akkor valaki csak átrugdosott a rutinon.
Hello szija... Én nem értek veletek egyet... én 17 évesen tettem le a dolgot az én oktatóm is kiabált amikor bénáztam igy tudsz megtanulni odafigyelni szerintem rendesen... meg nemkéne ien nyuszinek lenni emlitetted hogy az első óra volt.. mivagytefürtös kur˙a
Már bocsi... de ez a helyzet én 2 éve vezetek és semmi balesetem nemvolt... ha meg beszari vagy nem is ajánlom h vezess mert ha egy olyan helyzeted lesz amikor stresszes lesz a dolog vagy megiedsz akkor nem is tudod majd korigálni... de igy hogy félsz az oktatótol komolyanmondom hányévesvagy? mitől félsz? tanit... istenem mien buta gyáva emberek vannak a földön... várom a válaszod pici mellesleg 19 vagyok. nah hello
köszönöm a kommenteket:):):) minden vizsgán sikeresen ámentem anélkül h le kellett volna akárkit is fizetni...
de az oktatómtól még mindig frászt kapok... egy érzelmileg labuilis ember vagyok... a trágár szavakat kérem mellőzni...
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-28 05:25
...úristen... ez már a "no komment" kategória....Máuniká
Kedves Kérdező azóta ugye már rendben minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!