Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biedéztek a rendörségre,...

Biedéztek a rendörségre, milyen esélyem van a lent emlitett képpel ábrázolt balesettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az 1-es számú autó soförje vagyok.. csúszós úton kifordultam a föútra ( 90km/h ), de nem tudtam gyorsítani, mert annyira csúszott az út, hogy nem gyorsult az autó.Sajnos kötelezö biztosítás nem volt az autómon.

Mit mondjak a rendöröknek? Mire számíthatok?

[link]

2013. ápr. 23. 21:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

# 20

Szerintem félreértelmezted. Szerintem ú úgy írta hogy megállt, majd kikanyarodott a főútra, ahol 90-nel lehet menni (azért írta a 90km/h-t zárojelbe.)

A lényeg szerintem hogy a kérdező a hibás, és nehéz lenne a másikra azt is ráfogni hogy relatív gyorshajtást követett el, mivel lehet hogy az általa választott sebességgel nem lett volna semmi baj, csak azért történt a ráfutásos baleset mert egy töketlen nem jól mérte fel a körülményeket és kihajtott elé.

2013. ápr. 24. 15:00
 22/25 A kérdező kommentje:

Jol van! Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!

De meg kell vallanom , hogy én a 2-es számú soför vagyok.

Most kaptam értesítést arra ,hogy a rendörség meg fogja hallgatni, az 1-es számú sofört és ezen én is részt vehetek. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy ez a soför , milyen magyarázatokat adhat ezen a meghallgatáson.

2013. ápr. 25. 17:49
 23/25 anonim ***** válasza:
A 2. számú kocsi vezetője is számolhat dorgálásra, mert nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, de a fő hibát az 1. számú kocsi vezetője vétette. Az nem mentség, hogy rosszul mérte fel a 2. kocsi sebességét.
2013. ápr. 25. 18:05
 24/25 A kérdező kommentje:
Ha a 1-es számú soför ügyvéddel jön a rendörségi meghallgatásra, mire számíthatok, mivel fog elöhozakodni?
2013. ápr. 25. 18:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Sokan írták hogy a 2-es sofőr nem sz útviszonyoknak megfelelően választott sebességet. Én meg úgy gondolom hogy a sebessége rendben volt, csak kihajtottak elé féktávon belül. Szinte ugyanaz a helyzet mikor kiszalad eléd valami őz, te meg 90-ről nem tudsz megállni és elütöd.
2013. ápr. 26. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!