Páromat ma bevitték a rendőrségre, igazoltatásnál kiderült, hogy elfogató parancs vagy mi van ellene. Egy olyan üggyel kapcsolatban, amiről mi még semmi tájékoztatást nem kaptunk. Holnap reggel leviszik vidékre. Kiengedhetik holnap?
Olyan nincs hogy az ő jelenléte nélkül szülessen ítélet, mikor nekem tárgyalták az ügyemet suliból elrángattak jópárszor és napolták.
Nem hiszem hogy elengedik holnap
18/F
tárgyalás úgy nem lehetett, hogy ő nincs ott
de ha tényleg körözik és most elkapták akkor nem engedik
mégpedig azért, mert egy elfogatóparancs az elég durva
és ha tényleg csalt akkor a szigorúbb törvények szerint
mégannyira se megy sehova
ha tévedés lenne akkor engednék el
Te tényleg olyan naív vagy, hogy elhiszed, hogy a párod nem tudott róla, hogy körözi a rendőrség?
cö-cö-cö... Az ilyet tudja az ember, max titkolja.
Kedves Utolsó hozzászóló!
Az ügyről, amiről szó van, én is tudtam, meg ő is. Az, hogy ennyi idő után vették elő ismét a dolgot, és azóta elköltöztünk, és ezért nem értesültünk a levélről, amit a bíróságról küldtek, arról nem tehet/tehetünk. Ezért adták ki ellene a körözést, mert a levelet nem vette át, nem azért, mert született ítélet, és esetleg az ítéletben letöltendő szerepel. Nem egy bűnöző, akit ilyesmi miatt körözni kellene. Nem bujkált, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!