Páromat ma bevitték a rendőrségre, igazoltatásnál kiderült, hogy elfogató parancs vagy mi van ellene. Egy olyan üggyel kapcsolatban, amiről mi még semmi tájékoztatást nem kaptunk. Holnap reggel leviszik vidékre. Kiengedhetik holnap?
Kedves kérdező:
Ha elköltözöm BEJELENTEM A LAKCÍMVÁLTOZÁST a Polgár Jenő hivatalba minimum. Csak az nem jelenti be a lakcímváltozását, aki bújkál... Márpedig akinek nincs félnivalója...
Másrészről DE, a párod egy BŰNÖZŐ. Mintapolgárokat nem szoktak csalásért bekasztlizni. Nyilvánvalóan nem arról van szó, hogy elfelejtett befizetni 200 forint adójárulékot, mert akkor csak az APEH csesztetné. Amiben a rendőrség nyomoz, az már nagyobb volumenű.
Harmadszor ha TUDOM, hogy ellenem eljárás folyik csalás miatt de már évek óta nem kaptam semmi értesítést akkor akkor utánajárok, hogy mivan, lezárták-e az ügyet vagy sem. Ha ezt nem teszi akkor pontosan, hogy bújkál.
Garantált a 30 nap előzetes letartóztatás, amelyet persze bíróság rendel el.
Büntetőeljárásról szóló tv 129§. 2. bek. b és d pontja!
csalás az egy dolog,mekkora a kár,hányan voltak,milyen szerepe volt a dologban stb,és hozhatnak ítéletet vádlott távollétében is hiába állítják ezt páran hogy nem,de igen.
mindenképp hívd fel őket és légy határozott mert szeretnek lerázni,de ha látják hogy nem vagy egy balfék részletes tájékoztatást fogsz kapni mindenről.
egyszer én is igy voltam,asszony kérdezte kiengedne e,aszongya a rendőr ha hazamegy kiengedtük,ha nem megy haza nem engedtük ki,jól kiosztotta őket egyből mondtak mindent részletesen,persze amig nem halgattak ki ők sem tudják kiengednek e.
Levitték vidékre, és ki is engedték, már itthon is van. Ha akkora bűnöző lenne, akkor bent tartották volna...
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!