Biedéztek a rendörségre, milyen esélyem van a lent emlitett képpel ábrázolt balesettel kapcsolatban?
Az 1-es számú autó soförje vagyok.. csúszós úton kifordultam a föútra ( 90km/h ), de nem tudtam gyorsítani, mert annyira csúszott az út, hogy nem gyorsult az autó.Sajnos kötelezö biztosítás nem volt az autómon.
Mit mondjak a rendöröknek? Mire számíthatok?
Nem. A helyszínelő rendőrnek nincs jogköre felelősséget megállapítani, csak az előadónak benn a rendőrségen!
A helyszínelők csak rögzítik a körülményeket majd továbbítják az ügyet dontéshozásra.
Azért idéztek be tanuként, mert tanukönt KÖTELES VAGY vallomást tenni, nem hivatkozhatsz semmire. Ez bevett szokás a rendőrségen, ugyanis ha gyanusított lennél akkor nem volnál köteles terhelő vallomást tenni magadra nézve. Tanuként viszont köteles vagy elmesélni szépen mindent, majd jól átminősítenek és megbüntetnek.
Tippre egy jogsimegvonás fél - 2 év közötti időtartamra + 120e környéki pénzbüntire számíthatsz.
Illetve fizethetsz a MABISZnak, mint a katonatiszt a kárért.
"a követési távolságot ő nem tartotta be."
HE? Milyen követési távolságot? Tudod mi az a követési távolság? Netto baromság amit írtál.
"Beidéznek tanúnak és átminősítenek? Ügyvéd és máris nyert ügyed van, már nem a kommunizmusban vagyunk!"
Teljesen bevett szokás a rendőrségnél és semmilyen törvénybe nem is ütközik.
# 14
Hogy tartasz követési távolságot olyan mögött aki kivág eléd okostojás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!