Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért fáj az embereknek a...

Miért fáj az embereknek a világítás használata?

Figyelt kérdés

Nagyon sok esetben (főleg mostanában) szürke időben sem használják az emberek a tompított fényszórót. Nekem 3 régebbi típusú autóm van, (amin előfordulhat akár, hogy nem tölt rendesen a generátor),mégis mindig használok világítást. Az új autókon ez a veszély nincs meg, azért azok talán megbízhatóak elektronikai szempontból, mégsem használják nagyon sokan. Szürke autókon szürkeségben különösen szeretem...

Leszakadna az emberek keze, ha indításkor ráadnák a világítást? És nem azért, hogy LÁSSANAK, hanem hogy LÁTSZÓDJANAK!!!!

2013. febr. 13. 16:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom 2012-től már minden újonnan forgalomba helyezett autóba kötelező az automata nappali menetfény. Tehát még néhány év és eltűnnek a spórolós idióták.
2013. febr. 13. 18:46
 22/25 T5- ***** válasza:

Bírom ezeket a villannyal spóroló majmokat, akik abban a hitben élnek, hogy a világítás többletfogyasztást okoz. Pedig ha ésszel közlekednének, sokkal többet fognának a fogyasztáson még úgy is, hogy éjjel nappal kivilágítva mennek. De nem számít. Azt nem tudom, hogy aki ennyire kisstílű, az miért ül autóba, hiszen az "luxuscikk".

Mondjuk én sem kapcsolok mindig világítást, csak akkor ha az indokolt, olyankor viszont minidig.

Az ködlámpa meg menő.... a boyrészereknek meg azoknak akiknek a Trabantban meg a Swiftben nem volt, és most lett egy autója amiben van. Tudod a gyereknek minden vicc új.

2013. febr. 13. 19:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Majd ha feleennyibe fog kerülni a benzin, vagy én fogok kétszer ennyit keresni, akkor felkapcsolom. Addig meg megpróbálok minden fillért megfogni. Ez van. Lehet szidni, de leszarom ;)"

Akkor miért nem tömegközlekedéssel jársz? Azzal tízezreket is foghatsz fillérek helyett. Olcsó János:)

2013. febr. 13. 21:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért fáj az embereknek, mert sajnálnak 110W-ot kivenni a generátorból. Igaz ez száz kilométerenként kb 3deci + benzin...Dehát valakinek ez is számít. Én sem kapcsolom fel, helyette DRL fényezek hiszen ez ezért lett kihasználva. Aki szürkületben nem használja a tompítottat mert sajnálja a benzint, az ne üljön autóba hanem dögöljön meg :)
2013. febr. 14. 23:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Spórolni sokmindennek lehet. Tompítottal szerintem nem. Énis spórolok,mert nincs ingyen a benzin de ezekkel: Nem 5000-nél váltok,LED-esek a helyzetjelzőim...És sosem úgy indulok el h csikorog a gumi. Spórolni is sokféleképpen lehet.
2013. febr. 14. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!