Miért fáj az embereknek a világítás használata?
Nagyon sok esetben (főleg mostanában) szürke időben sem használják az emberek a tompított fényszórót. Nekem 3 régebbi típusú autóm van, (amin előfordulhat akár, hogy nem tölt rendesen a generátor),mégis mindig használok világítást. Az új autókon ez a veszély nincs meg, azért azok talán megbízhatóak elektronikai szempontból, mégsem használják nagyon sokan. Szürke autókon szürkeségben különösen szeretem...
Leszakadna az emberek keze, ha indításkor ráadnák a világítást? És nem azért, hogy LÁSSANAK, hanem hogy LÁTSZÓDJANAK!!!!
Bírom ezeket a villannyal spóroló majmokat, akik abban a hitben élnek, hogy a világítás többletfogyasztást okoz. Pedig ha ésszel közlekednének, sokkal többet fognának a fogyasztáson még úgy is, hogy éjjel nappal kivilágítva mennek. De nem számít. Azt nem tudom, hogy aki ennyire kisstílű, az miért ül autóba, hiszen az "luxuscikk".
Mondjuk én sem kapcsolok mindig világítást, csak akkor ha az indokolt, olyankor viszont minidig.
Az ködlámpa meg menő.... a boyrészereknek meg azoknak akiknek a Trabantban meg a Swiftben nem volt, és most lett egy autója amiben van. Tudod a gyereknek minden vicc új.
"Majd ha feleennyibe fog kerülni a benzin, vagy én fogok kétszer ennyit keresni, akkor felkapcsolom. Addig meg megpróbálok minden fillért megfogni. Ez van. Lehet szidni, de leszarom ;)"
Akkor miért nem tömegközlekedéssel jársz? Azzal tízezreket is foghatsz fillérek helyett. Olcsó János:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!