Nagyon sok esetben (főleg mostanában) szürke időben sem használják az emberek a tompított fényszórót. Nekem 3 régebbi típusú autóm van, (amin előfordulhat akár, hogy nem tölt rendesen a generátor),mégis mindig használok világítást. Az új autókon ez a veszély nincs meg, azért azok talán megbízhatóak elektronikai szempontból, mégsem használják nagyon sokan. Szürke autókon szürkeségben különösen szeretem...
Leszakadna az emberek keze, ha indításkor ráadnák a világítást? És nem azért, hogy LÁSSANAK, hanem hogy LÁTSZÓDJANAK!!!!
Az a kis szar öklömnyi villanymotor kettes fokozatban (nem 3-as és nem 4-es..) átlagosan 171 wattot fogyaszt... ;)
2013. febr. 13. 17:26
12/25 anonim válasza:
"Az a kis szar öklömnyi villanymotor kettes fokozatban (nem 3-as és nem 4-es..) átlagosan 171 wattot fogyaszt... ;)"
Kizárt. De mindjárt utánanézek.
2013. febr. 13. 17:28
13/25 A kérdező kommentje:
Ha nem használod a világítást, és emiatt nem vagy észrevehető, akkor bizony te vagy a hibás balesetnél!!!! Ha nincs pénzed, akkor ne használj autót!!!! Nekem azért vannak régi autóim, mert nincs pénzem újakra. De a világítást MINDIG használom!!!
2013. febr. 13. 17:29
14/25 anonim válasza:
"Aki vaksi, az ne vezessen."
De ha a "vaksi" úgy megy beléd, hogy tolószékbe kerülsz, és a se##edet is másnak kell majd kitörölni, akkor azért majd elgondolkodsz. Vagy ha más jár így, te meg magyarázkodsz a bírónak, akkor is jusson eszedbe az a havi 100 forint, amennyit megspóroltál.
A fejedben lévő fény hiányával mennyit spórolsz?
2013. febr. 13. 17:30
15/25 anonim válasza:
"De ha a "vaksi" úgy megy beléd, hogy tolószékbe kerülsz, és a se##edet is másnak kell majd kitörölni, akkor azért majd elgondolkodsz. Vagy ha más jár így, te meg magyarázkodsz a bírónak, akkor is jusson eszedbe az a havi 100 forint, amennyit megspóroltál. "
Nem hiszem, hogy ezen múlna, hogy belém jön-e... Nem véletlenül nem kötelező éjjel-nmappal világítani...
Mégis hol jön el nálad az a pont, amikor használod a világítást? Hol spórolsz? Erős szürkületben is még? Ott már azért nem kéne... De ahogy gondolod. És remélem ezek miatt téligumit se veszel, mert mi a f@sznak, hisz az se kötelező... Egy hülye f@sz pár hete még át akart érni a zöldnél, tövig nyomta a gázt a nyári gumiival, aztán kanyarban elém sodródott természetesen és nagyot kellett fékeznem, hogy bele ne menjek. Dudával, reflektorral kísértem haza. Ha lett volna esze, a gumishoz megy.
2013. febr. 13. 17:37
18/25 anonim válasza:
Szóval aki spórol, az menjen gyalog, biciklivel, vagy BKV-val. A remek BKV-tól ez elég gyakori. Múltkor láttam egy trolit a belvárosban, Podmaniczky úton, elől volt rendesen, hátul azonban semmi világítása nem volt. Rendőrautó ment mögötte, természetesen le se szarta. De hát persze, nem a sofőr tehet róla. Na dehát ha világítás nélkül szeretsz közlekedni, a BKV-t javaslom neked! :)
2013. febr. 13. 17:39
19/25 anonim válasza:
Na bazze... elolvassa a cikket, és utána el tudom képzelni a spórolós barátunkat, hogy nem fújatja hideg időben a szélvédőt, hanem egy kézzel kalimpál egy szál zsebkendővel az orra előtt törölgetve az ablakot, mert sokat fog neki fogyasztani a fűtőventillátor...
2013. febr. 13. 17:41
20/25 anonim válasza:
aki sokallja a benzire a pénzt járjon gyalog mint az állatok én sem szeretnék fizetni adót mégis kell remélem csattansz paraszt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!