Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akadtál már el autóval a hóban?

Akadtál már el autóval a hóban?

Figyelt kérdés
Ma reggelre szép hó esett erre felé és felmerült bennem hogy hányan elakadhatnak. Ha elakadtál már hogy sikerült? Hogy szedted ki?
2013. jan. 14. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

4x4 Nissan terepjáróm volt,na,mondom ez a kocsi mindenen átmegy. Poénból elmentem egy olyan útszakaszra,amit télen abszolút nem takarítanak. 8 km szakasz,este volt. Bíztam magamban,és a kocsiban,bár ne tettem volna! :)

Kb az út felénél eléggé befújta a havat a szél,addig nem volt gond,20-30 centis hóba simán ment a kocsi. Belementem a kupacba,de az volt egy méter magas legalább,nem látszott mekkora! A kocsi felült rá,mindegyik kerék csak pörgött,miután kirúgta maga alól a havat. Mobil lemerülve,3 óra hosszat ástam,kapartam a jégkaparóval a kocsit a hóból,mire sikerült kimászni. Többet ilyen hülyeséget nem csinálok,tanulólecke megvolt.

Ezen kívül nem volt komolyabb elakadás. (Inkább én húzkálok ki elakadt autókat a traktorral.:)

2013. jan. 15. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
igazából eddig csak a hó akadt el az autóban, szóval az még másik probléma :D
2013. jan. 17. 08:59
 13/13 Napkiraly ***** válasza:
te vagy Csák Norisz?
2013. jan. 17. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!