Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akadtál már el autóval a hóban?

Akadtál már el autóval a hóban?

Figyelt kérdés
Ma reggelre szép hó esett erre felé és felmerült bennem hogy hányan elakadhatnak. Ha elakadtál már hogy sikerült? Hogy szedted ki?
2013. jan. 14. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem
2013. jan. 14. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Emelkedőn igen, a Mecsekben. Nagyon ügyesen szedtem ki: visszagurultam/csúsztam egy darabon, aztán ahol lehetett, leparkoltam. Onnan séta.
2013. jan. 14. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ma elakadtam a Normafára felé menet. Kis hegyi utcában. Iszonyat nagy hó. Meg fent a Normafánál is, a parkolóban, hatalmas volt a hó. Nem kellett végül kiszállnom szerencsére. Automata váltós, hátsókerék meghajtású autó. Játszottam a sebességekkel, előre-hátra úgy 6-7 alkalommal, aztán nagy nehezen de kint volt. Az autóm Michelin Alpine A4 téligumikkal van szerelve. Bele se merek gondolni mit csinálnak ilyenkor a nyári gumisok.
2013. jan. 14. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:
igen amikor még estek nagy havak de mostanában nem de azért van a hólánc hogy nagy hóban is lehessen menni
2013. jan. 14. 22:03
 5/13 Napkiraly ***** válasza:
Egyetlen egyszer, régen még a téligumi korszak előtt nyári gumival, de kitoltak
2013. jan. 14. 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Ma?
2013. jan. 14. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Még tavaly amikor nagy hó volt. Egy kis utcában mentem ahol persze egy léleknem járt persze megálltam útbaigazítást kérni aztán amikor indultam se előre se hátra.
2013. jan. 14. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert ha összességében akkor sikerült párszor! NA azóta megvan fogadva, hogy ha valamikor a mostani autónk szétesik akkor a következő 4x4-es lesz!
2013. jan. 14. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyszer egy gyökér miatt félre húzódtam. Persze nem állt meg segíteni. 40cm hóból kellet kiásni egy hátsókerék hajtásos kocsit!
2013. jan. 14. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszer a Bakonyban megálltam hugyozni, de nem tudtam visszajönni az útra a hó miatt. Fel kellett áldoznom a gumiszőnyegeket, a kerekek alá toltam, és úgy jöttem ki. Még ladám volt.
2013. jan. 14. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!