Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a sárgán való áthajtásért is büntetnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 01:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egybként is 3 fázisfotó, vagy videofelvétel szükséges a bizonyításhoz
2009. aug. 29. 09:59
 12/16 anonim válasza:

A sárgát pontosan azért találták ki, hogy ha már nem tudsz biztonságosan megállni a keresztetődés előtt, akkor még átérjél, mielőtt oldalról elindulna a forgalom. Ezek után akkor satuval kellene megállni, ha megfelelő! sebesség mellett hirtelen vált a lámpa? Akkor is fizetned kell, ha a mögötted jövő ezért beléd rohan.

Teljes mértékig hülyeségnek tartom. De erről még nem is hallottam, ez komoly, mármint ezzel módosították a KRESZ- t mostanában?

Másrészt én igenis megbüntetném azt, aki a piros- sárgánál elindul. Miért nem bírja kivárni azt a fél másodpercet?

Aki ezt írta teljesen igaza van !!

Én 17éves vagyok 1 éve van motor jogsim !

Tényleg hülyeség szerintem is ez a változás ha sárgán átmész 50.000ft büntetés de ha meglát a rendőr nem ?!

Apám gépkocsivezető bp-re szokott járni akkor a Bmw mennyi büntetést kap amikor piroson ment át ja és nekünk zöld volt csak szerencséje volt BMW-sek hogy apám pár másodperccel később indult ha előbb indul a Bmw-ből nem marad semmi jót egy jó nagy tempóval azt hitte még átfér és annyit csinált hogy folyamatosan dudált !!

2009. aug. 29. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
2009. aug. 29. 17:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Na szóval, itt a link, nem kitaláltam. Látom mindenki egyetért velem. A kresz nem változott meg csak kitaláltak egy újabb pénzbeszedést.
2009. aug. 29. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:

01.19 vagyok

Örülök, hogy nem változott a KRESZ. Most lesz a következő forgalmi vizsgám, nehogy megint ilyen hülye hajánál előrángatott dologért húzzanak meg. Olaszországban nincs is sárga, pont azért, mert senkit sem érdekel, mindenki átmegy rajta. Ezt remélem itthon nem fogják bevezetni, igaz, akkor piroson áthajtásért lehetne büntetni az állampolgárt... Aki meg direkt megy át a sárgán, csakazértis, annak lelke rajta, tegye azt, csak arra vigyázzon nehogy a más lelke is... A büntetést meg szépen fizesse ki.

2009. aug. 30. 01:10
 16/16 anonim válasza:
Egyik évfolyamtársam biciklivel ment át a zebrán, ami az autósnak még sárga volt...............meghalt.
2009. okt. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!