Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vajon mennyire büntetnek meg,...

Vajon mennyire büntetnek meg, ha lejárt forgalmival elkapnak?

Figyelt kérdés
Lejárt a forgalmi, a kocsi meg szerelőnél volt. Már kész, de ha elviszem vizsgáztatni és útközben elkapnak, vajon elhiszik-e a rendőrök, hogy épp vizsgáztatni viszem?
2011. szept. 6. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
A vizsga állomáson kérj útvonal engedélyt.
2011. szept. 6. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
az útvonalengedélyt az okmányirodán kell kérni, azzal mehetsz el vizsgáztatni csak, a kocsi jelenlegi lelőhelye és a vizsgaállomás között érvényes, ez az, amit a rendőrök is elfogadnak
2011. szept. 6. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

30 000.

Plusz elveszi a rendszámot amit majd csak az okmányiroda ad vissza.

Pár hetes szívatás.

Marad az útvonalengedély vagy a tréler.

2011. szept. 7. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha útvonal engedély nélkül veszel részt a közúti közlekedésben, és megállítanak a rendőrök, akkor a forgalmi engedélyedet elveszik, és szabálysértési feljelentést tesznek ellened. A pénzbírság összegét majd a szabálysértési előadó határozza meg. A rendszámot ebben az esetben nem veszik el!!!
2011. szept. 30. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
30-tól indul a büntetés sőt hibapontokat is vesznek el !!
2011. okt. 7. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Ha világosban mész, nem kell ilyentől félned. Inkább éjjel van igazoltatás. Nappal, csúcsforgalomban nem fognak kiszedni csak úgy, max ha csinálsz valami szamárságot.
2012. dec. 10. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Már igen régi a kérdés, de gondolom még aktuális, ha kiemelte a kérdező!

Nos, korábban egy hasonló kérdés kapcsán már leírtam, hogy engem fényes nappal vettek ki a sorból, mert látszott a címkén, hogy lejárt a műszaki az autón. Megelőtem egy rendőrautót a Bajcsy Zs. úton, levillogott, majd némi beszélgetés után kiegyeztünk 5000 helyszíni bírságban, szó se volt arról, hogy leveszik a rendszámot! :D

Igaz nekem még csak 1 hónapja járt le akkor a vizsgám...

Nem csak az okmányirodában lehet útvonalengedélyt kérni, ha írásban kérsz időpontot a vizsgahelytől, akkor a visszaigazolás a vizsga napján helyettesíti útvonalengedélyt a vizsgahely és a lakhely között!

2012. dec. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!