Mennyire büntetnek meg ha 50 köbcentis motorral utast viszek?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Amúgy egy olyan motorral amelyen gyárilag van lábtartó és hely a 2. személynek és az utason van bukósisak. Persze a motor papírjai is rendben vannak és igen 50 köbcentis motor nem 125 ös.2010. dec. 6. 14:59
2/4 anonim válasza:
Ez rendőr függő,lehet egy kis ejnye-bejnye is és több 10.000-ft is inkább ne vigyél utast.
3/4 anonim válasza:
Az első baromságot írt. Nem ugorhat a jogsid. Egyszer mentem utasként 50esen, 3000Ft csekk lett belőle, én magam is motorzom, és bár még sosem igazoltattak, de egy másik haverom szintén 3000 Ft csekket kapott miatta. Amúgy tényleg rendőr függő, vagy azt mondja, hogy többet ne lásson utast szállítani és ejnye bejnye. vagy kiállít egy csekket helyszíni bírságról az büntethetőség alsó határának közelében. Egy a fontos, ha megállítanak, úgy, hogy utast viszel, ne legyen nagy a pofád, normálisan beszélj a rendőrrel. Ők is sokkal jobban állnak hozzá ha nem bunkóznak velük.
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy sem szoktam velük bunkózni ha ők is normálisan beszélnek velem. Ezért még soha sem volt velük bajom. Akkor jó. Városban jó móka lenne menni egy két kört barátnőmmel. 3000 forintot megér...
2010. dec. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!