Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van értelme hogy büntetnek a...

Van értelme hogy büntetnek a sárgán való áthajtásért?

Figyelt kérdés

Szerintem jó bevétel bizonyos helyeken, de komoly következményei is vannak, lesznek. pl.

[link]

Azt nem értem ha valaki behoz egy hülye szabályt mért nem kérik rajta számon.

2009. szept. 30. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én még úgy tanultam hogy a sárga csak azt jelzi hogy piros következik.(tömören)
2009. szept. 30. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem tudsz biztonságosan megállni akkor áthajthatsz a sárgán, velem is volt már ilyen.
2009. szept. 30. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az adót megtermelő adófizetők számára nem sok, a befolyt adókból felmarkolók számára nagyon is, hiszen újabb forrás, amiből lehet prémiumot osztani. Mert a ténylegesen működtetésre (közigazgatás) fordított pénzből nem lehet elvonni.

Komoly következménye nem lesz, a magyar minden békát türelemmel lenyel. Sok kicsi pedig sokra megy.

2009. okt. 1. 12:21
 4/4 anonim válasza:
A sárgán át lehet haladni büntetés nélkül. Ugyanis utólag most egy rendőr nem tudja bebizonyítani hogy meg tudtál volna e állni normálisan vagy sem. A gond akkor van hogy ha lámpánál kamera van és úgy fotózzák le a kocsid hogy a segge a pirosban van. Na azt nehéz kimagyarázni de ha csak szimplán látja a rendőr és lestoppolja a kocsit akkor nem sokra fog menni.
2009. okt. 25. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!