Vezetés kontaktlencsével?
Figyelt kérdés
A jogosítványom korlátozva van, csak szemüveggel vagy kontaktlencsével vezethetek. Ha kontaktlencsével vezetek, akkor azt honnan tudja a rendőr hogy van bent lencse vagy csak úgy leraktam a szemüveget? Igazolni kell valahogy? Vagy esetleg olvastat velem?2012. okt. 13. 13:28
1/3 anonim válasza:
Olvastat, vagy megkéri hogy vedd ki. Egyébként ha egy kontaktlencsés ember szemébe nézel lehet látni a lencse szélét, szóval ránézésre is meg lehet állapítani.
2/3 anonim válasza:
én ezt kitrükköztem: eleve lencsével mentem orvosi vizsgálatra. nem kérdezte én meg nem mondtam. 3 éve van jogsim, sose volt ezzel gond. Sokszor vezetek szemüvegben és lencsével egyaránt (lencsével jobb ofkorz).
3/3 anonim válasza:
Nekem is szemüveggel van a jogsim,de már kontaktlencsével járok kb 8 éve,de soha semmi következménye nem volt!A rendőr nem mondhatja,hogy vegyed ki mert akkor egy marha ugyebár nem úgy működik,hogy csak kiveszem mert tiszta kézzel és tisztított lencsét szabad csak visszarakni a szembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!