Van olyan tapasztaltabb vezető aki cserél cipőt vezetés előtt?
Pár óra alatt meg lehet szokni, nem olyan nagy dolog szerintem.
Anyám viszont cserélgeti, mindig bent van neki egy pár sportcipő az ülés alatt.
Én télen vezetek bakancsban is, viszont nyáron ha nem csak a kis boltba rohanok el, akkor húzok cipőt, mert nem érzem biztonságosnak a papucsot. Beakadhat a pedálok közé.
A vastagabb talpat pedig egyszerűen csak meg kell szokni szerintem.
Hát én is vékony talpú cipőbe tanutam meg vezetni, meg ugye nyáron (mivel amúgy is olyat hordok) abba vezetek.
Na de amikor árvízkor munkavédelmi gumicsizmába beültem az érdekes volt :D (mondjuk csak 2x fulladtam le indulásnál XD)
De ahhoz is hozzá lehet szokni pár perc alatt.
Télen meg hosszú szárú bakancsot hordok. Abba is vezetek. Bár az első pár méteren furcsa kicsit, de szerintem eléggé könnyen hozzá lehet szokni.
Anyám meg abba vezet ami épp rajta van. Legyen az papucs vagy magassarkú...
Én mindig lecserélem a tűsarkút vezetés előtt!
-Béla-
:D
én nyáron a vezetésem 90%-át papucsban tettem meg, szerintem teljesen biztonságos, a maradék 10% papucs nélkül, meztelen talppal volt.
szinte mindenben tudok, cipőben, bakancsban, csizmában, de alkalmi cipőben nem, igaz nem is sokszor van rajtam alapban sem, de abban nem megy...
2. Válaszolónak>>>És nagyon nyomtad neki?
Gumicsizmában?
Kényelmes volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!