Lehet dohányozni vezetés közben?
Pár napja egyik ismerősöm mondta, cigizett a kocsiban, látta hogy kint állnak a rendőrök, és elnyomta a cigit, mert hogy megbüntetik érte. Én csak a telefonálásról tudok, de az is csak kézbentartva, kihangosítva, headsettel lehet.
Enni-inni lehet, cigizni is tudomásom szerint, de beültette a bogarat a fülembe.
Meg olyat is mondott hogy az utasnak sem szabad akkor ha a kocsiban ül gyerek(értsd. 18 alatti)
szerintem rosszul tudja a dolgokat, mert lehet nem ajánlott cigizni kajálni stb., de nem tilos
Köszi a válaszokat.
Én is így gondoltam hogy nem ajánlott, de nem tilos.
A kérdés nagyon nem érint, mert évi pár doboz cigit szívok, kocsiba legfeljebb pár szálat, csak hát ő nagyon tudja a válasz, ami nem jó persze.
Arról, hogy bentmarad a kocsiba a szag, nem tudok nyilatkozni, egy hosszabb úton(1500km) szívtam el egyszer fél dobozzal, ablakok le, és volt olyan hogy a hátul ülő észre sem vette hogy rágyujtottam mivel a kereszthuzat kivitte, az autóba se lehet megérezni.
Miért szemét ??
Azért mert megvéd egy nemdohányzó esetleg a tiltakozását még nem kifejezni tudó személyt a te "hülye" szokásodtól ???
7: azért szemét, mert direkt gerjeszti a feszültséget a dohányosok és nemdohányzók között azzal, hogy gyakorlatilag lehetetlenné teszi a kulturált füstölést.
Az már csak mellékes, hogy emellett igen súlyosan diszkriminálja a népesség cirka 40%-át...
1. LEHET ≠ SZABAD, mikor tanulják már ezt végre meg az emberek?
2. Lehet és szabad is vezetés közben dohányozni.
3. Szerintem nem normális, aki dohányzik vezetés közben. Gyakran látom: néha belassul előttem, aztán felébred és padlóig nyomja, cikázik... Amikor pedig kielőzöm, látszik, hogy meglepő módon a cigivel volt elfoglalva. Én is dohányzom, mégsem esik nehezemre a többi közlekedőnek megadni azt a minimális tiszteletet, hogy félreállok arra a pár percre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!