Miért idegbetegek a közúton a gépjárművezetők?
Ennek a dolognak már sokszor vizsgálták a pszichológiáját.
Az eredmény: volán mögé ülve még a legfélénkebb embertípus is ordító oroszlánná válik,mert ezis egyfajta feszültséglevezetés.
Néha én is anyázok,dudálok,mutogatok.
Hatalmas megkönnyebbüléssel szállok ki amikor megérkeztem,és az asszonyt sem bántom XD
Ilyen parasztokból sajnos manapság egyre több van.
Tavaly történt, hogy mentem át az egyik zebrán(persze előtte körülnéztem), és amikor elindultam, balról sem jött semmi, sem pedig jobbról. Majdnem a közepén tartottam, amikor nagy fékezés, és megállt egy kocsi. Nem, hogy bocs' vagy valami, hanem ráfekszik a dudára az a kis 20 év körüli szaros menőgyerek. Nem vagyok egy agresszív ember, de abban a pillanatban rohadtul felment bennem a pumpa, odasétáltam és rácsaptam egy irdatlan nagyot a motorháztetőre (a kezem utána nap is fájt). A gyerek egyből visszavett, az arcára kiült a rémület. Szép nyugodtan lassú gázzal továbbgördült.
Másik eset, szintén zebrás. Álltam a buszmegállóban vártam a buszt, hallom, hogy jön a mentő. És egy kis csíra gyerek kilép az útra, a mentő meg belefékez. Lazán megy át tovább. Odamegy a haverjaihoz, nagy alattomos, "most király vagyok" röhögéssel. Ezt sem bírtam ki, odamentem hozzá és adtam neki egy nagy pofont (bár legszívesebben kivertem volna az összes fogát), és mondtam neki, hogy "remélem anyádért ment az a mentő h*lyegyerek".
Nem értem, hogy mi bajuk van a mai embereknek. Azt hogy a mentőket mennyire nem engedik el, vagy mennyire szarnak rájuk, élőben nem láttam, csak a youtubon néztem pár ilyen videót, és eszméletlen hogy mennyire kretén emberek vannak.
Nem csak ott...
Csak éppen ott mindenki -saját jól felfogott érdekében is- jobban figyel a többiekre, így feltűnőbb. És mivel ő sem jókedvében van az utakon, természetesen felhúzza magát azokon, akik akadályozzák a célhoz érésben. És így tovább...ördögi kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!