Lányok, nők, amikor megjön, ti nem szoktatok idegbetegek lenni?
Én nem vagyok idegesebb, mint egyébként. :)
Engem csak az készít ki, hogy előtte 3-4 napig folyton csak (fogalmazzunk elegánsan) szerelmeskednék. De reggeltől-estig!
Aztán közben szerencsére lenyugszom kicsit, de az utolsó napokban már megint. :D
Úgyhogy végeredményben olyan, mintha nagyon fájna a hasam vagy idegbeteg lennék, mert nem tudok dolgozni és nem haladok semmire sem.
általában én is előtte szoktam ingerlékeny lenni, abból tudom, hogy na, meg fog jönni, de most nem volt semmi, hanem ahogy megjött, duplán. ti tudjátok kezelni valamivel?
néha tényleg megőrülök szinte...
"
Engem csak az készít ki, hogy előtte 3-4 napig folyton csak (fogalmazzunk elegánsan) szerelmeskednék. De reggeltől-estig!
"
Remélem, hogy a barátod ezt megbecsüli :)
:))
Hááát, nem tudom. Neki szerintem nem nagy változás, mert amúgy is állandóan zaklatom ez ügyben. Max. annyi, hogy ilyenkor türelmetlenebb vagyok és rá is telefonálok és mindent félbe kell hagynia.
Úgyhogy ja, biztos nagyra becsüli ezeket a napokat :DDD
Amúgy amikor régebben néha rámjött az idegesség mensi közben én megnéztem valamelyik számomra kedves filmet vagy zenét hallgattam nagyon hangosan vagy egyszerűen csak bementem a szobába, kiordítottam magam aztán ettem valamit :D
Vagy amikor még voltak akkor kiscicákat simogattam, ők mindig megnyugtattak. Nem lett volna szívem velük kegyetlenkedni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!